Corona Nieuwsbrief

Geplaatst op 17-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Corona Nieuwsbrief

 

afbeelding1

 

 

 

 

Hardinxveld-Giessendam. 17 maart 2020

Aan de leden van Ondernemend Hardinxveld,

Door de regering zijn ingrijpende maatregelen genomen in het kader van het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus.

Hierbij staan we allen voor een grote uitdaging. De maatregelen betekenen een grote impact op ons allemaal, zowel op het persoonlijke als het maatschappelijke vlak. Al onze leden zullen in meer of mindere mate direct getroffen zijn hierdoor. Wat tot op heden is besloten heeft al enorme gevolgen voor diverse bedrijfstakken en individuele bedrijven en ondernemers. Daarnaast is nog niet in te schatten welke maatregelen in de komende tijd nog noodzakelijk zijn om verdere verspreiding in goede banen te leiden.

Het bestuur van Ondernemend Hardinxveld heeft het geplande bedrijfsbezoek bij Klijn Infra op 25 maart 2020 al in een eerder stadium uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. Dit is tot op heden alleen gecommuniceerd met de leden die zich voor het bezoek hadden opgegeven.

Voor de goede duidelijkheid willen wij via dit bericht alle leden informeren over dit besluit en ook over de bijeenkomsten die verder worden voorbereid:

- Bedrijfsbezoek 25 maart 2020 bij Klijn Infra wordt uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip.
- Braderie zaterdag 20 juni 2020, de voorbereidingen hiervoor gaan vooralsnog door, voor de actuele ontwikkelingen volg onze website.
- Zomerbijeenkomst, bezoek Gorinchem en slot Loevestein op woensdag 24 juni 2020, de voorbereidingen gaan vooralsnog door, voor actuele ontwikkelingen volg onze website.

Laten we allen zo goed mogelijk handelen volgens de genomen maatregelen, zodat de verspreiding in goede banen geleid wordt. Maar ook vragen wij van onze leden om elkaar waar mogelijk is bij te staan. Laat het weten als je hulp nodig hebt in welke vorm dan ook, in de hoop dat anderen hierbij kunnen helpen. Probeer ook met elkaar digitaal te netwerken, zodat verbinding, begrip, solidariteit en samenwerking ook in deze bijzondere tijden nog belangrijker worden.

Wij wensen al onze leden veel sterkte op het persoonlijke, maatschappelijke en ondernemersgebied in de komende tijd.

Namens het voltallige bestuur van Ondernemend Hardinxveld

Jan van Hunnik, voorzitter


Ondernemend Hardinxveld
Tonneband 14
3371 JG Hardinxveld/Giessendam
Tel: 0655246660
Mail verstuurd via e-Captain


Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen