1
12-1

Ledennieuws door leden

Op deze pagina wordt leden de mogelijkheid gegeven om een bijzondere gebeurtenis of commerciele activiteit te promoten. Te denken valt aan een zakelijk jubileum, een bijzondere opdracht, een nieuw produkt, een zelf georganiseerd event. 

 

Subsidie voor iedereen

Subsidie voor iedereen, zowel voor organisaties als consumenten. Dat klinkt wel erg ongeloofwaardig. Veel eindgebruikers waar wij mee spreken, denken dat er geen subsidie is of dat het de moeite niet is. Niets is minder waar. Het loont de moeite om extra aandacht te besteden aan subsidies. Veel organisaties en consumenten laten door onwetendheid veel geld liggen als het gaat om investeringen in verschillende segmenten.

 

Alle regelingen hebben tot doel om eindgebruikers te bewegen tot actie. Dit kan gericht zijn op onder andere het gebied van innovatie, energiebesparing, milieuvoordelen, verbetering binnenklimaat, vervoer, infra, groen, processen, woningen, utiliteit, installaties, niet product gerichte subsidies en ga zo maar door.Daarnaast zijn er regelingen die bedoeld zijn voor bepaalde doelgroepen. Dat wil niet zeggen dat andere doelgroepen altijd worden uitgesloten maar dat de daadwerkelijke subsidie daardoor voor andere doelgroepen wel lager kan uitvallen.

 

Het verhaal subsidie gaat dus veel verder dan alleen weten welke mogelijkheden er zijn, hoeveel subsidie je kunt krijgen en onder welke voorwaarden u een bepaalde subsidie kunt ontvangen.

Ziet u door de bomen het subsidiebos niet meer? Maak daarom niet dezelfde fout als vele anderen en geef het subsidietraject uit handen aan Tienmorgen Advies. Wij houden ons dagelijks bezig met dit onderwerp.

Wij kunnen dit subsidieproces voor u verzorgen, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent en geen geld misloopt bij investeringen. Stuur ons een mail met het product of de innovatie en wij beoordelen of er mogelijkheden zijn en vragen de subsidie voor u aan. 

 

 

photo-1056

Beste ondernemers,

Op de website van de gemeente Hardinxveld-Giessendam kunt u alle informatie vinden wat betreft de maatregelingen die er genomen zijn en verder vindt u daar alle instanties die op dit moment van belang zijn voor ondernemers. Zie:  https://bit.ly/33sbwue

Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe updates hierop zetten maar aangezien dit Drechtstedelijk wordt overlegd zal dit iets langer duren dan u van ons gewend bent! Verder ben ik als accountmanager bedrijven natuurlijk bereikbaar via mijn mailadres, telefonisch en via whatsapp. Ook zal ik berichten delen via Linkedin (XanthineJut) ,Twitter (@XanthineJut) en Facebook (Xanthine Jut bedrijvig HG).


Met vriendelijke groet,


Xanthine Jut
Accountmanager bedrijven
Gemeente Hardinxveld- Giessendam
Tel: 14 0184
Mobiel: 06-24367983
Email adres: tuj.ox.[antispam].@hardinxveld-giessendam.nl

Op 8 april 2020 is bijgaande brief verspreid onder alle leden, ter informatie over de wettelijke regelingen rond de Corona crisis. w.o.

  • NOW, Tegemoetkoming Loonkosten
  • TOZO: Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernememers
  • Overige regelingen in het Noodpakket
  • Uitstel van Belastingbetalingen
  • Flexibele opstelling banken
  • Arbeidmigranten en Corona informatie
  • St. Ondernemersklankbord 
ilok7xou
rabobank

 Impact van het coronavirus op ondernemers

Hulp bij financiële onzekerheid

Beste ondernemer,
De wereld om ons heen is in snel tempo aan het veranderen. De impact van het coronavirus is nog steeds niet geheel te overzien en heeft mogelijk ook financiële consequenties. Voor jou als ondernemer kan het onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over overheidsregelingen, verzekeringen, financieringen en betaaloplossingen. Gelukkig heeft de overheid aangegeven daar waar mogelijk ondernemers te ondersteunen en de regelingen hiervoor te vereenvoudigen.
Meest gestelde ondernemersvragen
Rabobank krijgt veel vragen naar aanleiding van het coronavirus. We helpen je onder andere door de meeste gestelde vragen via onze website te beantwoorden. De informatie op deze pagina wordt regelmatig vernieuwd.
Met raad en daad
Wij willen je heel veel sterkte wensen met alle uitdagingen die mogelijk op je pad komen. Uiteraard willen wij je met raad en daad terzijde staan met onze kennis. Mogelijk kunnen wij fungeren als klankbord.

Laat het ons weten als wij iets kunnen betekenen in deze onzekere tijd. Bel met onze adviseurs bij de klantenservice via (088) 722 6666. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.30 uur. Mailen kan ook naar HZ.gnirk.BKM.[antispam].@rabobank.nl.
Wij wensen je voor de komende tijd veel wijsheid en bovenal een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Team Bedrijven
Rabobank Lek en Merwede

20 maart 2020

photo-1056

Eindejaar Nieuwsbrief Ondernemers

24 december 2020

Aan de leden van Ondernemend Hardinxveld,

Via de gemeente ontvingen wij bijgaande Eindejaar Nieuwsbrief voor ondernemers in Hardinxveld-Giessendam, met het verzoek deze te delen met onze leden.
De Nieuwsbrief bevat naast een persoonlijk woord van B&W aan de ondernemers ook belangrijke informatie over de Corona-19 maatregelen en tegemoetkomingen.
Wij wensen al onze leden veel sterkte op het persoonlijke, maatschappelijke en ondernemersgebied in deze lock-down periode, goede Kerstdagen en een prettige jaarwisseling toe.

Namens het voltallige bestuur van Ondernemend Hardinxveld

Jan van Hunnik, voorzitter

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info