1
12-1

Ledennieuws door leden

Op deze pagina wordt leden de mogelijkheid gegeven om een bijzondere gebeurtenis of commerciele activiteit te promoten. Te denken valt aan een zakelijk jubileum, een bijzondere opdracht, een nieuw produkt, een zelf georganiseerd event. 

 

bvd

BVD Advocaten en Juridische Corona informatie

Ons lid BVD Advocaten heeft een online dossier geopend met juridische informatie voor werkgevers rondom het coronavirus. Zij zullen dit doorlopend updaten

photo-1056

Beste ondernemers,

Op de website van de gemeente Hardinxveld-Giessendam kunt u alle informatie vinden wat betreft de maatregelingen die er genomen zijn en verder vindt u daar alle instanties die op dit moment van belang zijn voor ondernemers. Zie:  https://bit.ly/33sbwue

Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe updates hierop zetten maar aangezien dit Drechtstedelijk wordt overlegd zal dit iets langer duren dan u van ons gewend bent! Verder ben ik als accountmanager bedrijven natuurlijk bereikbaar via mijn mailadres, telefonisch en via whatsapp. Ook zal ik berichten delen via Linkedin (XanthineJut) ,Twitter (@XanthineJut) en Facebook (Xanthine Jut bedrijvig HG).


Met vriendelijke groet,


Xanthine Jut
Accountmanager bedrijven
Gemeente Hardinxveld- Giessendam
Tel: 14 0184
Mobiel: 06-24367983
Email adres: tuj.ox.[antispam].@hardinxveld-giessendam.nl

Op 8 april 2020 is bijgaande brief verspreid onder alle leden, ter informatie over de wettelijke regelingen rond de Corona crisis. w.o.

  • NOW, Tegemoetkoming Loonkosten
  • TOZO: Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernememers
  • Overige regelingen in het Noodpakket
  • Uitstel van Belastingbetalingen
  • Flexibele opstelling banken
  • Arbeidmigranten en Corona informatie
  • St. Ondernemersklankbord 
ilok7xou
rabobank

 Impact van het coronavirus op ondernemers

Hulp bij financiële onzekerheid

Beste ondernemer,
De wereld om ons heen is in snel tempo aan het veranderen. De impact van het coronavirus is nog steeds niet geheel te overzien en heeft mogelijk ook financiële consequenties. Voor jou als ondernemer kan het onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over overheidsregelingen, verzekeringen, financieringen en betaaloplossingen. Gelukkig heeft de overheid aangegeven daar waar mogelijk ondernemers te ondersteunen en de regelingen hiervoor te vereenvoudigen.
Meest gestelde ondernemersvragen
Rabobank krijgt veel vragen naar aanleiding van het coronavirus. We helpen je onder andere door de meeste gestelde vragen via onze website te beantwoorden. De informatie op deze pagina wordt regelmatig vernieuwd.
Met raad en daad
Wij willen je heel veel sterkte wensen met alle uitdagingen die mogelijk op je pad komen. Uiteraard willen wij je met raad en daad terzijde staan met onze kennis. Mogelijk kunnen wij fungeren als klankbord.

Laat het ons weten als wij iets kunnen betekenen in deze onzekere tijd. Bel met onze adviseurs bij de klantenservice via (088) 722 6666. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.30 uur. Mailen kan ook naar HZ.gnirk.BKM.[antispam].@rabobank.nl.
Wij wensen je voor de komende tijd veel wijsheid en bovenal een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Team Bedrijven
Rabobank Lek en Merwede

20 maart 2020

wd-logo

WD Webinar: corona op de werkvloer

(klik op titel om link te volgen) 

WD Webinar: corona op de werkvloer
Waar moet ik rekening mee houden nu mensen steeds meer terugkomen naar kantoor? Hoe kan ik medewerkers ondersteunen bij herstel na klachten?
Mag ik een werknemer weigeren om te komen werken uit angst besmet te raken? Mag ik vakantiedagen afschrijven bij lichte corona klachten in combinatie met vakantie?
Op die (en nog veel meer) vragen geven wij antwoord tijdens het WD Webinar op donderdag 28 mei. Live vanuit de Grote Zaal in Schouwburg Kunstmin zullen Advocaat Arbeidsrecht Pieter van den Brink en Arbo en Reintegratie expert Roel Swijnenburg in 1 uur álles vertellen wat u wilt weten over corona op de werkvloer.
Reserveer 28 mei van 16.00-17.00 uur alvast in de agenda. Hieronder kunt u zich aanmelden. Dan zorgen wij dat u de link ontvangt waarop het WD Webinar op 28 mei te zien is!
Extra: u kunt live vragen stellen tijdens het WD Webinar.

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen