Kennisevent

dinsdag 9 mei 2023

 
Tijd
18:45 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 6 april 2023 t/m dinsdag 9 mei 2023
Locatie
De Parel, Talmastraat 9 (0184-612570)
 

 

Kennisevent 22 maart verplaatst naar 9 mei 2023!

Heb je je al opgegeven voor 22 maart j.l., dan blijft je inschrijving staan, en zien we je graag op 9 mei in De Parel.

Heb je nog niet ingeschreven dan kan dit onderaan op de meldknop.

De inschrijving staat open voor alle ondernemers en belangstellenden. Neemn een relatie mee naar dit kennis- en netwerkevent.

 

18.45 uur Inloop

19.15 uur Welkomstwoord

19.20 uur Keuze uit Workshop 1 en 2

 

Workshop 1: Edwin Boerman van Tienmorgen Advies

Afbeeldingsresultaten voor Edwin Boerman. Grootte: 176 x 181. Bron: www.alfa.nl

Hoge energieprijzen, strengere wetgeving ……. (Hoe) gaat u aan de slag met energiebesparing?

De energieprijzen zijn erg hoog. De wetgeving wordt steeds strenger. Ook u ontkomt er niet aan om na te denken over energiebesparing. Maar hoe gaat u aan de slag?  Aan welke wetgeving moet u voldoen? Waar moet u op letten? Hoe zorgt u ervoor dat een investering doet waarvan het rendement tegenvalt? Wat komt er op u af nu het elektriciteitsnet overbelast dreigt te raken? Hoe houdt u uw energiekosten onder controle? Wij gaan in op deze en andere vragen.

 

Workshop 2: Fiorienne Westenberg van Many Tastes

Afbeeldingsresultaten voor Fiorienne Westenberg. Grootte: 175 x 185. Bron: nl.linkedin.com

Creëer je eigen merk

Fiorienne is eigenaresse van marketingbureau Many Tastes. Ze verzorgt veel gave marketingconcepten voor ‘lokale retailers’ en kent het vak als geen ander.

Met veel direct toepasbare marketingkennis de deur uit? Doe hier je voordeel mee en mis de praktische marketingtips van Fiorienne niet. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van unieke concepten. Van idee naar concept naar merk. Fiorienne gaat je hier stap voor stap in mee nemen. Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend bent en wordt onthouden? Many Tastes for memorable brands.

 

20.00 uur Keuze uit Workshop 3 en 4

 

Workshop 3: Phil Kleingeld van MetPhil

Afbeeldingsresultaten voor Phil Kleingeld. Grootte: 162 x 185. Bron: www.pinterest.com

Neuro-Selling

Rationele koopbeslissingen worden er zelden genomen. De meeste beslissingen die wij nemen zijn gebaseerd op emoties. Hoe koopbeïnvloeding in de praktijk werkt.

 

Phil Kleingeld heeft ruim 40 jaar praktijkervaring als o.a. commercieel directeur van diverse ondernemingen en als communicatietrainer. Hij deed ervaring op in zowel de  dienstverlenende sector als bij productiebedrijven. Hij is daarnaast bestsellerauteur van 25 boeken op het gebied van zakelijke communicatie. Zijn manier van werken is praktisch en vooral ook humoristisch.

 

Workshop 4: Bertjan Agteresch van BVD Advocaten

bjagteresch-foto

Stress op de werkvloer

Stress en werkdruk: een hot topic in werkend Nederland. Onder meer personeelskrapte en ziekte leiden tot druk(te) bij werknemers. Soms zelfs tot burn-outs. Stress veroorzaakt ook conflicten en escalatie. Een stressvrije werkplek lijkt een utopie. Maar wat moet of kan een werkgever doen? Wanneer is een werkgever aansprakelijk (voor een burn-out)? En wat als de vlam in de pan slaat tussen werknemers?

 

Mr. B.J. (Bertjan) Agteresch is advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht bij BVD advocaten in Hardinxveld-Giessendam. Hij staat diverse ondernemers met raad en daad bij. Vooral in conflictsituaties, maar ook ter voorkoming daarvan. BVD advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Barneveld, Hardinxveld-Giessendam, Kampen en Veenendaal. Hierdoor kan BVD advocaten regionale klanten comfortabel dichtbij bedienen.

 

20.45 uur Feike Cats - Klanthousiasme- en Verleukexpert

Afbeeldingsresultaten voor Feike Cats. Grootte: 171 x 185. Bron: www.quality-bookings.nl

21.45uur Afsluiting bijeenkomst met aansluitend netwerken

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info