Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 08 mei 2015

Wie wordt in 2015 Ondernemer van het Jaar?

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen voor het Business Event Alblasserwaard dat 26 oktober 2015 plaats zal vinden. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën bekendgemaakt. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers. Naar verwachting zijn er veel ondernemers aanwezig om het programma bij te wonen.

Wie worden de winnaars van dit jaar?

Vorig jaar namen Van den Herik Sliedrecht, Verklizan B.V. en Mondzorg Graafstroom de awards mee naar huis. Kapsalon Kampsteeg ging met de Publieksprijs aan de haal. Ondernemers die volgens u in aanmerking komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2015’, kunnen worden voorgedragen als kandidaat. De voordrachten dienen uiteraard wel voorzien te zijn van een korte motivatie.

Een deskundige jury, onder leiding van Hans Koppelaar, toetst de kandidaten nauwkeurig aan diverse criteria en selecteert in 3 categorieën: Industrie en Dienstverlening – MKB en Detailhandel– Jonge Ondernemer.

Voordracht kandidaten

Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voordragen als kandidaat.

Voordrachten kunnen t/m 9 juni 2015 worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventalblasserwaard.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op de facebookpagina.

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.