Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 31 oktober 2015

Voorstellen: De Combinatie Interieurbouw (Bart Reinders)

In de rubriek “Voorstellen”maken we elke nieuwsbrief kennis met één van de (nieuwe) leden van Ondernemend Hardinxveld. Deze keer spreken we Bart Reinders, vennoot van De Combinatie Interieurbouw.

Wie is Bart Reinders?

Ik ben Bart Reinders, mede-eigenaar van De Combinatie Interieurbouw. Ons bedrijf bestaat inmiddels 16 jaar. Mijn vader is in 1999 met een compagnon het bedrijf gestart. Sinds januari 2013 ben ik mede-vennoot in het bedrijf.

De Combinatie Interieurbouw? 

Wij werken met 5 mensen en hebben ook regelmatig mensen ingeleend. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein tussen de sluisweg en de nieuweweg. U vindt ons aan de Schrank 7, (vlakbij de gemeentewerkplaats.) Wij richten ons met name op de scheepinterieurbouw. We doen regelmatig projecten in de offshore, hierbij kunt u denken aan de volledige betimmering van werkschepen/multicats en coasters. Tevens doen wij veel projecten voor de binnenvaart, zoals tankers, duwboten etc. Gezien de crisis van de afgelopen jaren, welke zeker in de scheepvaartbranche flink heeft toegeslagen, hebben wij ons steeds meer toegelegd op interieurbouw. Dat betekent dat wij de laatste jaren ook steeds meer doen met woningrenovatie, keukens, kasten en meubels.

Een mooi project

Onlangs hebben wij bijvoorbeeld een duwboot, Hercules, volledig ge-refit welke binnenkort dienst gaat doen in Zuid-Amerika. Tevens hebben wij dit jaar een nieuwe tanker volledig betimmerd voor een Belgische rederij.

Waarom kiest een klant voor De Combinatie Interieurbouw?

Veel van onze klanten zijn tevreden over de persoonlijke betrokkenheid bij ieder project. Wij staan altijd voor onze klanten klaar en kunnen doorgaans snel leveren. Tevens wordt alles door ons op maat gemaakt in onze eigen werkplaats/fabriek, waarin wij beschikken over geavanceerde en moderne machines.

Waarom Ondernemend Hardinxveld?

Eigenlijk waren wij niet op de hoogte van het bestaan van de ondernemingsvereniging. Wij werden hier echter op geattendeerd en hebben ons direct aangemeld! We vinden het belangrijk om met andere ondernemers uit Hardinxveld contact te leggen.

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.