Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 27 oktober 2015

Uitnodiging najaarsvergadering + spreker op 11 november 2015

Graag nodigt het bestuur u van harte uit voor de najaarsvergadering van Ondernemend Hardinxveld op woensdag 11 november a.s. De bijeenkomst vindt plaats om 20.00 uur in Restaurant Kampanje (inloop vanaf 19.30 uur). Tijdens de najaarsvergadering zal het reilen en zeilen van de vereniging worden besproken.

Behalve de ledenvergadering staat er een boeiende spreker voor u op de agenda: de heer Arjan Stoeten zal een presentatie geven met het thema ‘Verkoopverbetering en leiderschap’. De heer Stoeten is een inspirerende coach en trainer van ondernemers op het gebied van sales & management. Doelen die zijn klanten door zijn advies behalen zijn: “Meer klanten, omzet, groei of meer invloed op uw medewerkers”. Arjan Stoeten zal tijdens zijn voordracht ook ingaan op de sector retail. Ook voor de winkeliers belooft het dus een interessante avond te worden. Wees aanwezig en laat u inspireren, zodat uw organisatie en uw medewerkers kunnen groeien en de klant nog beter kunnen bedienen! Meer informatie over de onderneming van Arjan Stoeten vindt u op: http://stoeten.org/.

Tijdens de jaarvergadering zal er bovendien weer gepitcht worden door een aantal nieuwe leden. Na afloop is er uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. Kortom, deze laatste bijeenkomst van Ondernemend Hardinxveld in 2015 mag u niet missen! Het bestuur ziet uw aanmelding graag tegemoet via dit inschrijfformulier: www.ondernemendhardinxveld.nl/aanmelden.

 

Onderstaand de link naar de agenda en concept van het Huishoudelijk Regelement:
VOH-HHR-20151111

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.