Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 07 januari 2016

Nieuwsbrieven gemeente Hardinxveld-Giessendam

Ondernemend Hardinxveld stelt het op prijs om betrokken te zijn met ontwikkelingen die plaatsvinden in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Ondernemers zijn zelfstandig en willen ondernemen, maar lopen aan tegen grenzen en regels. Veel van deze zaken worden veelal in het politieke circuit vastgesteld of besproken.

Als bestuur vinden wij het belangrijk om bij deze politieke besluiten die ondernemers raken, betrokken te worden. Ondernemend Hardinxveld maakt naast de Bedrijfskern, de Rabobank en de Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen deel uit van de Stuurgroep Economie van Hardinxveld-Giessendam. De gemeente heeft Economie als pijler voor de komende periode op de kaart gezet. Ook Ondernemend Hardinxveld wil bijdragen aan concrete resultaten voor ondernemers. De gemeente brengt in het kader van de Stuurgroep Economie regelmatig nieuwsbrieven uit.

Mocht u deze nieuwsbrieven willen ontvangen, dan kunt u zich daarvoor inschrijven. De laatst verschenen nieuwsbrief van de gemeente Hardinxveld-Giessendam kunt u bekijken via: http://bit.ly/1PNkWFI.

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.