Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 12 februari 2016

Kennisplein 2016 – voor en door Ondernemend Hardinxveld

Graag nodigt het bestuur u van harte uit voor het event ‘Kennisplein 2016 – voor en door Ondernemend Hardinxveld’. Het kennisevent zal plaatsvinden op dinsdagavond 15 maart 2016 vanaf 19.30 uur in het gebouw van Bouwmensen Zuid-Holland-Zuid B.V. in Hardinxveld-Giessendam.

Doel van de avond is dat diverse van onze leden vanuit hun eigen expertise kennis delen, waarmee u als ondernemer uw voordeel kunt doen. Tijdens de avond zullen vier workshops worden georganiseerd, waarbij ieder lid twee workshops (van elk ongeveer een half uur) kan bijwonen. Na de workshops is er ter afsluiting een inspirerende gastspreker die alle aanwezigen zal toespreken. Een unieke kans om u als ondernemer efficiënt te laten bijpraten.

U kunt zich inschrijven voor twee van de volgende workshops (let op: de workshops van elke ronde worden tegelijk gehouden; u kunt zich per ronde dus slechts voor één workshop aanmelden):

Workshop ronde 1:

Rabobank Merwestroom – Financiering anno 2016

U krijgt van Willeke Moerkerk, Arne Merkens en Riejanne Verhoeks te horen waar de bank op let bij financieringsaanvraag. Steeds vaker wordt op andere manieren naar funding gezocht, vaak met meerdere partners. De bank treedt daarbij in toenemende mate op als een financieel regisseur, die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Daarnaast wordt u meegenomen in het verkorte proces van het online indienen van uw financieringsaanvraag.

Bouwmaatschappij Midden-Nederland & SBRCURnet – Het nieuwe bouwen

Peter Huizer (BMN) en Gerrit de Heer (SBRCURnet) nemen u mee in de wereld van duurzame huisvesting en vastgoed (zakelijk en privé). De workshop zal gaan over de actuele technische ontwikkelingen en de invloed daarvan op huisvesting en bouw.

Workshopronde 2:

Visser & Visser Accountants – Hoe beïnvloed ik de waarde van mijn onderneming?

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw onderneming stijgt in waarde? Dit kan door bijvoorbeeld slim om te gaan met uw werkkapitaal. Marcel Fierens geeft u inzicht in hoe u dit voor elkaar kunt krijgen.

Baars Verzekeringen & BVD Advocaten – De zieke werknemer

Na een introductie door Bart Baars zal Rogier Jonkman (Drechtsteden Zekerheid) u bijpraten over de Regie op Verzuim in combinatie met Inkomensverzekeringen. William van Wijngaarden (BVD) zal ingaan op de juridische kant en de rechten en plichten bij ziekte van werknemers.

Door wie de afsluitende presentatie zal worden verzorgd, wordt nog bekend gemaakt.

Kortom, een avond die u niet wilt missen! Graag vernemen wij uw aanmelding via www.ondernemendhardinxveld.nl/aanmelden. Graag bij opmerkingen vermelden welke workshops uw voorkeur hebben. Hiermee zullen wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden. Wees er snel bij, want vol is vol!

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.