Overzicht

Nieuwsbericht

Laatste update: 24 april 2015

Bedrijfsbezoek Van Hoften Installatietechniek en Flexivers

hoften13579441_6_orghoften3hoften4hoften23579441_7_org3579441_4_org

Nederland, Den Haag, 09-01-2015 Mensen uit de techniekbranche staan model voor een uitgave van OTIB, speelkaarten om vrouwen te interesseren voor de techniek

Voor de eerste maal is op 10 maart j.l. een dubbel bedrijfsbezoek door ONDERNEMEND HARDINXVELD georganiseerd bij Van Hoften Installatietechniek en Flexivers.
De ontvangst vond plaats in de bedrijfsruimte bij Van Hoften. De opkomst was uitstekend te noemen met ca. 50 belangstellenden. Na een welkomstwoord van de voorzitter werd de groep opgesplitst in twee delen.
Voor beide groepen vond er een interessante rondleiding plaats binnen de bedrijven. Bij Van Hoften was een absolute uitschieter de website waarop kopers van woningen hun keuze van sanitair digitaal kunnen maken en daarbij direct de kosten en een 3d-presentatie kunnen zien. Flexivers verbaasde ons door hun strakke organisatie. Ieder nacht worden de leveringen klaargezet en tot laat in de avond kunnen de klanten digitaal bestellen welke dan de volgende dag weer vers bezorgd gaan worden door de dagploeg.
Tussendoor vond wisseling van de groepen plaats en was er een buffet in de vorm van fingerfood verzorgd door Slagerij Van Prooijen.
Tijdens en na de rondleiding was er ruimte om te netwerken en de borrel werd gepresenteerd bij Flexivers in het bedrijf.

Met dank aan de beide bedrijven kan ONDERNEMEND HARDINXVELD terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Het bestuur van Ondernemend Hardinxveld

Deel dit bericht.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.