Zakelijke diensten • 60 leden

SpartnerS Organisatieadvies

SpartnerS Organisatieadvies helpt bedrijven! Wij helpen bedrijven bij optimalisatie- en verandertrajecten. Of het nu gaat om de inrichting van de organisatie, doorlooptijden, processen, communicatie en/of ontwikkeling van medewerkers. Samen bespreken we de doelstellingen, de huidige status en de uitdagingen. Vervolgens gaan we analyseren, prioriteren en keuzes maken. Pieter-Jan Koolmees heeft als Certified Black Belt Lean Six Sigma èn QRM Silver Specialist ruim 20 jaar ervaring met verander- en verbetertrajecten SpartnerS Organisatieadvies is een ondernemerscollectief met een sterke focus op producerende en industriële bedrijven. www.spartners.nl

Kerkweg 62
3371 AG Hardinxveld-Giessendam

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars

Uw huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Daarom staan wij u graag met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoop¬traject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als u uw woning bij ons in verkoop geeft, mag u erop rekenen dat wij u veel zorgen uit handen nemen.

Buitendams 40
3371 BL • Hardinxveld-Giessendam
088-6180000

E.G.A.O. Reizen

Een uitje met school, uw vereniging, het bedrijf of de bewoners van een verzorgingstehuis is altijd leuk, maar het regelen van goed vervoer is soms lastig. EGAO busreizen verzorgt vervoer voor schoolreisjes en zakelijk vervoer, maar wij bieden ook ouderen- en rolstoelvervoer. Voor een comfortabele trip boekt u uw vervoer bij EGAO uit Hardinxveld-Giessendam. Wij brengen u niet zomaar van A naar B, maar verzorgen complete arrangementen. Zo bieden we begeleiding, en kiezen we de beste chauffeur voor uw soort reis. Wilt u een arrangement met koffie- en dinerstop? Ook dat doen we graag.

Spindermolen 19
3371 RN Hardinxveld/Giessendam
0184-612045

Boerman Transport

Boerman Transport; vervoer van droge bulkstoffen door heel Europa en (exceptioneel) transport met wagens voorzien van autolaadkraan. Op basis van onderling vertrouwen en optimale samenwerking verzorgen wij dé logistieke oplossing. Transport = Teamwork

Transportweg 46
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 766

MM

Alleen als je weet wie je bent en waar je voor staat, kun je opvallen in de massa. Wie echt is wordt geloofd en dus ook gehoord. Je moet jezelf zijn en zo profileren, anders prikt men er doorheen. Communicatie moet ook zo werken. Indruk maken. Effect sorteren. Zo simpel is het. Door onze vakkennis en dagelijkse inspiratie komen wij tot frisse en doordachte strategische concepten die aansluiten bij het karakter en DNA van jouw bedrijf. Geen onnodige toeters en bellen. Concreet en praktijkgericht. Want al is het geweldig om creatieve concepten te bedenken, ieder goed idee staat of valt met de uitvoering. Wat ons betreft doet het één dan ook niet onder voor het ander. Beide zijn keihard nodig.

Hakgriend 5
3371 KA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 622 813

De heer C.A. van Beuzekom

Oud voorzitter en sinds 2009 erelid van Ondernemend Hardinxveld

Rietlanden 41
3361 AN • Sliedrecht
.

S.K.W. – Scheeps-, Kantoor en Winkelbetimmeringen

S.K.W. Scheeps-, kantoor en Winkelbetimmeringen

Buitendams 401A
3371 BH Hardinxveld-Giessendam
0184 -670246

Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1990 en is dé specialist op het gebied van kopiëer-, print- en scanwerk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. Hieronder een beknopte weergave van onze werkzaamheden.

Postbus 304
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 455

Zaqelijk Lek- en Merwestreek

In onze ruime staat van dienst in de zakelijke dienstverlening sta wij al jarenlang klaar voor mijn klanten, investeerders, geldverstrekkers en overige partners. Afspraak = afspraak, snel reageren, een praktische instelling en oprechte interesse met een gezonde dosis humor zijn eigenschappen die niet zullen veranderen ondanks de nieuwe jas.

Buitendams 91
3371 BB Hardinxveld-Giessendam
06-82624539

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's