Zakelijke diensten • 60 leden

Univé Rivierenland

Univé Rivierenland is een trotste ledenorganisatie opererend van Venlo tot aan Utrecht, die dicht bij al haar leden staat. Van elkaar en voor elkaar. Deze coöperatieve gedachte houden we graag in stand met onze veertien winkels. Al onze leden kunnen bij ons terecht met vragen over verzekeringen of financieel advies voor hypotheken, pensioenen of bankzaken. Want leden helpen elkaar, op welke manier dan ook. Zo bieden we onze leden extra ledenvoordeel op het online platform www.vruchtenplukken.nl, waar leuke en mooie aanbiedingen te vinden zijn. Uiteraard zijn we gespecialiseerd in risico’s en we helpen graag om deze te beheersen, problemen op te lossen en de juiste adviezen te geven. Behoefte aan persoonlijk advies? Wij helpen u graag.

Stationspark 125
3364 DA • Sliedrecht

Zuid Holland Sport, Sign & Promotions

Al meer dan 50 jaar bieden wij onze klanten topproducten tegen een zeer scherpe prijs. Maar er is meer! Wij denken met u mee als u zich op een originele manier wilt presenteren We hebben onze eigen ontwerpafdeling Wij produceren vanaf 1 stuk tot net zoveel als u maar wenst Is er iets wat u zoekt, maar niet op onze site kunt vinden? Bel dan direct 0184 - 617 655 en we zijn u à la minute van dienst!

Buitenweistraat 4
3371 BC Hardinxveld-Giessendam
0184-617655

UC Systems

UC Systems, de 'all round' ICT dienstverlener met al meer dan 20 jaar ervaring in de kantoorautomatisering. Met UC Systems als partner haalt u kennis in huis van uw computers, randapparatuur, servers, netwerk en bijbehorende software. Aangezien tijden veranderen en daarmee ook uw wensen en behoeften kunnen wij u ook voorzien van innovatieve oplossingen als 'Software as a Service (SaaS)', virtualisatie, Online Backup en IP Telefonie.

Kade 64
3371 EP • Hardinxveld-Giessendam
088 - 666 6333

Notarispraktijk Interwaert

Notarispraktijk Interwaert is er voor ú. Modern, laagdrempelig en deskundig. Met korte lijnen, korte wachttijden en altijd een redelijk tarief. Vanuit onze kantoren in Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem verzorgen wij notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving. Wij staan u op professionele wijze bij. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn. Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven.

Peulenstraat 151
3371 AL • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 933

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

Haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 18 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren.

Reepijzer 18
3371 JC Hardinxveld-Giessendam
0621860930

Alpharo Consult B.V.

Als onafhankelijk adviesbureau is AlphaRo gespecialiseerd in verandermanagement. Met onze unieke vorm van bedrijfsbegeleiding én een solide financieel advies vinden wij met onze opdrachtgevers adequate antwoorden op actuele vragen. Bedrijfseconomische advisering en het begeleiden van directie en managementteams zijn de twee sporen die leiden tot effectief verandermanagement. De opdrachtgever bepaalt daarbij de richting; de adviseurs van AlphaRo zijn de betrokken buitenstaanders die u helpen uw doel te bereiken.

Kerkweg 44
3371 AG • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615 855

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

R Vlot & Zn B.V.

R.Vlot & Zn. Verhuizingen zorgt ervoor dat u zorgeloos verhuist. U kunt bij ons terecht met al uw wensen. Of u nu uw inboedel, uw bedrijf of wat dan ook verhuist binnen Nederland, naar het buitenland, of zelfs naar een ander continent, wij regelen alles tot in de puntjes.

Buitendams 410
3371 BV • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 166

Studio PIB, partners in beeld

Wij verzorgen woningfotografie, Hoogtefoto's en video, 360 graden, plattegronden, videokaartjes, reportagefotografie, portretfotografie en productfotografie.

Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld/Giessendam
06-53572562

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's