Zakelijke diensten • 58 leden

Adviesbureau Van Termeij

We hebben ruime ervaring in certificeringen en het opzetten en de implementatie van kwaliteits-, en of milieumanagementsystemen. Ook op het gebied van het uitvoeren van ( interne) audits kunnen onze gekwalificeerde lead auditoren uw systeem ondersteunen. Neemt u gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvende offerte door middel van het contactformulier aan de bovenkant van de website.

Watersnip 6
3371 JR • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611198

Verschoor Nautiek B.V.

Ruim 40 jaar ervaring in de scheepvaart vormt de basis voor onze handelsonderneming en nautische dienstverlening. Op onze website vindt u ons gehele handelsaanbod en onze nautische activiteiten. Kijkt u gerust eens rond. Heeft u vragen, dan horen wij die graag. Verschoor Nautiek B.V.

Rivierdijk 238
3372 BN • Hardinxveld-Giessendam
06 - 5185 5311

Intro Personeel

Intro Personeel is een organisatie gespecialiseerd in personeelsbemiddeling en personeelsadvies. Vanuit zes kantoren doen wij zaken met regionale ondernemers. Met onze vestiging in Hardinxveld bedienen wij de lokale markt en de rest van de Alblasserwaard. In onze personeelsbemiddeling richten wij ons op functie waarbij onze opdrachtgever de intentie heeft om de werknemer (op termijn) in dienst te nemen. Wij bemiddelen zowel in technische- als administratieve functies, van mbo tot en met wo-niveau. Onze ervaring ligt met name in de technische branche, maar ook in de financiële, IT- en bouwsector leveren wij regelmatig onze diensten.

Molenstraat 2c
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 444 100

Gemeente Hardinxveld-Giessendam – buitengewoon lidmaatschap

Xanthine Jut is sinds februari 2015 bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Haar voornaamste doel is bereikbaar te zijn voor u als ondernemer; u kunt terecht met al uw vragen. Zij zorgt ervoor dat uw vraag bij de juiste medewerker in het gemeentehuis terecht komt. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk en daarmee kostbare tijd. Daarnaast kunt u ook om advies vragen. Xanthine maakt zich graag sterk voor u als ondernemer en probeert niet in problemen te denken, maar in oplossingen. Contactgegevens Bedrijfscontactfunctionaris gemeente Hardinxveld-Giessendam: Mevrouw X.O. (Xanthine) Jut t. 14 0184 (donderdag en vrijdag)

Raadhuisplein 1
Postbus 175 • 3370AD • Hardinxveld-Giessendam
(do+vr) • 06-24367983

RiArrange

Grafisch Vormgever/DTP'er Ria von Hout heeft creativiteit in haar bloed. Haar bedrijf heet RiArrange, een samenvoeging van haar voornaam en het Engelse woord ‘arrange’. Zij verzorgt de vormgeving van een herkenbare uitstraling uw bedrijf. Van logo tot billboard, van flyer tot autobelettering. Alles op elkaar afgestemd. Daarnaast is zij flexibel inzetbaar bij studio’s die tijdelijk mensen tekort komen. Doordat Ria snel kan schakelen, krijgen ook hun klanten op tijd de gebruikelijke kwaliteit. Waar nodig samenwerkend met andere ondernemers biedt Ria een mooi totaalproduct. Een persoonlijke benadering is essentieel voor RiArrange.

Schapedrift 84
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0644-726670

De Jong en Vitaal – Centrum voor fysiotherapie

Wij zijn een innovatieve praktijk waarbij alles draait om de gezondheid van de cliënt. Een deskundige praktijk waar met gevoel, op een transparante manier en aan de hand van de laatste ontwikkelingen een passende behandeling voor de cliënt gemaakt wordt. Om door één van de therapeuten behandeld te worden dient u zich aan te melden en zal een afspraak gemaakt worden. U hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw arts of specialist. Tijdens een eerste behandeling zal een gesprek en lichamelijk onderzoek plaatsvinden. In dit eerste bezoek zullen eventueel vragenlijsten aan u gegeven worden en zullen er samen met u behandeldoelstellingen opgesteld worden. Er zal regelmatig geëvalueerd worden op uw doelstellingen. Behandelingen zullen op maat gemaakt worden waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van onze fitnesszaal.

Schapedrift 85
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184-614993

M.T.H. – meubel- en timmerbedrijf Hardinxveld

M.T.H. is een bedrijf dat zijn werkzaamheden vindt in het nauwkeurige timmer- en meubelwerk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Jacht & Scheepsbetimmeringen maar ook Woning & Winkelbetimmeringen.

Rivierdijk 363
3372 BT Hardinxveld-Giessendam
0184 670825/ 0620 490740

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Regio Reisburo Alblasserwaard

Regio Reisburo biedt u een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor vliegvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersportvakanties, cruises en rondreizen naar Europese en verre bestemmingen. Als ANVR / SGR reisburo zijn we agent van alle bekende reisorganisaties! Heeft u een vakantie gezien bij een reisorganisatie die hier niet bij staat? Bel of mail ons en wellicht kunnen we de vakantie van uw keuze voor u reserveren.

Peulenstraat 212
3371 AS • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 616

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's