Zakelijke diensten • 59 leden

Garagebedrijf van Dijk BV

UW GARAGEBEDRIJF IN HARDINXVELD. Altijd veilig en comfortabel de weg op met uw auto? Garagebedrijf Van Dijk is sinds 1989 een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van personenauto's, bedrijfswagens (tot 3500 kg) en campers. Vakkundigheid, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen staan bij ons voorop. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Damstraat 47
3371 AC Hardinxveld/Giessendam
0184-612548

De heer C.A. van Beuzekom

Oud voorzitter en sinds 2009 erelid van Ondernemend Hardinxveld

Rietlanden 41
3361 AN • Sliedrecht
.

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

Koolmees Consultancy

“Koolmees Consultancy helpt bedrijven! Wij richten ons op de volgende pijlers: betrokken medewerkers, optimale processen, tevreden klanten en uitstekend rendement. Optimalisatie kan op verschillende manieren, door de inzet van veel ervaring en o.a. Lean Six Sigma methodieken kunnen snel en voortvarend resultaten worden geboekt. Onze kracht is dat wij de taal van de business spreken en we weten daarom hoe complex uw uitdagingen kunnen zijn. Onze doelstelling is om echt met medewerkers aan de slag te gaan. De directe invloed van medewerkers op tevreden klanten is enorm groot, wij willen daarom samen hieraan werken. Onze werkwijze is mensgericht, oprecht en gericht op resultaat.”

Kerkweg 62
3371 AG Hardinxveld/Giessendam

BVD advocaten

Met onze vestigingen te Veenendaal, Barneveld, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam zijn we de afgelopen tientallen jaren uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met nu meer dan 45 medewerkers, waarvan 23 juristen. Daarmee kunnen we onze regionale klanten comfortabel dichtbij bedienen én bieden we hen tegelijk de kwaliteit aan van een niet-regionaal kantoor. Die manier van werken wordt gewaardeerd. Onze cliënten zijn ondernemers, particulieren, lokale overheden en zorg-en onderwijsinstellingen. Door de jaren heen zijn onze advocaten zich in praktijkgroepen gaan organiseren. Zo ontstonden de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht, vastgoed en letselschaderecht. Daarnaast is een aantal advocaten specifiek werkzaam in zorg en onderwijs. Voor meer informatie zie www.bvd-advocaten.nl

Postbus 90
3370 AB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 618 974

Havendijk overname, financiering, strategie

Als ondernemer geeft u, als het gaat om bedrijfsovername of bedrijfsverkoop, niet graag de regie uit handen. Wij begrijpen dit, we zijn immers zelf ook ondernemer. We zijn deskundig en ervaren maar bovenal combineren wij een onafhankelijke blik met betrokkenheid, discretie met een resultaatgerichte aanpak en creatieve oplossingen met waterdichte afspraken.

Havendijk 18
4201 XA Gorinchem
0183-630005

Kees Lanser Coaching

Ik ben een ervaren senior coach wiens kracht ligt in de zoektocht naar verbinding en in het vinden van de bronnen van persoonlijke kracht bij de coachee. Ervaring in coaching, Trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Schapedrift 85
3371 JJ Hardinxveld/Giessendam

Tienmorgen Advies

Samen duurzaam verder. Een duurzamere bedrijfsvoering die gepaard gaat met structurele kostenbesparing waarbij investeringen zo laag mogelijk zijn. Dat is waar wij voor staan. MKB, grootbedrijf, non-profit of gemeenten, iedereen kan bij ons terecht. Gezamenlijk met u maken wij een voor u op maat gemaakt plan van aanpak. Gezamenlijk inderdaad. Als adviseur alleen kunnen wij niet het beste rendement bereiken. We hebben u nodig. Uw werkwijze en manier van ondernemen, in het brede duurzame speelveld, is maatbepalend. Het plan van aanpak moet hierop aansluiten. Of u nu alleen lagere kosten wilt, het energieverbruik wilt verlagen of energieneutraal wilt ondernemen, wij zijn uw onafhankelijk adviseur die naar u luistert en met u uw ambities waar maakt. Onze diensten zijn onderverdeeld in duurzaam ondernemen, duurzaam bouwen of verbouwen en duurzaam beleid. Duurzaam ondernemen Het doel van deze diensten is het structureel verlagen van verbruik en kosten. Ook het voldoen aan wetgeving op het gebied duurzaamheid komt hierbij aan bod. Duurzaam bouwen of verbouwen Wij ondersteunen de eindgebruiker met onder andere de EPC -, koellast- en warmteverliesberekening en systeemkeuze. Het doel is hierbij een energiezuiniger gebouw met een hoger comfort en een beter binnenklimaat. Duurzaam beleid Wij begeleiden ondernemingen met het opzetten van een structureel duurzaam beleid en dit kenbaar te maken aan afnemers, leveranciers en personeel. Hierbij kan gedacht worden aan certificeringen zoals bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder. Certificering is echter niet direct noodzakelijk. Vanzelfsprekend begeleiden wij uw organisatie bij het aanvragen van subsidies.

Huik 2
3371 VL Hardinxveld-Giessendam
0184 - 633875

Klijn Infra BV

Klijn Infra B.V. is een modern bedrijf met modern materieel, dat zich actief bezig houdt met het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en leidingwerken.  Klijn Infra B.V. heeft een sterk regionale functie en is daarom in de directe omgeving van de vestigingsplaats een veel geziene onderneming. 

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld/Giessendam
0184-612346

Kooiman HR Management & Advies

One-stop-shopping voor al uw HR-vragen: Kooiman HR Management & Advies ontzorgt u met een totaalpakket HR-diensten, organisatieadvies en zelfs payrolling. One-stop-shopping voor HR-oplossingen dus, maar altijd maatwerk. Zo heeft u een deskundig en betrouwbaar adres voor al uw HR-vraagstukken en HR-ondersteuning. U mag daarbij rekenen op de open en pragmatische aanpak van een HR-specialist met ruim twintig jaar ervaring bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in de profit- en non-profitsector. Kooiman HR Management & Advies adviseert, ondersteunt en ontzorgt u bij het uitoefenen van goed werkgeverschap.

Binnendams 101i
3371 AC Hardinxveld-Giessendam
0653-403605/ 0184-636045

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's