Zakelijke diensten • 58 leden

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Gemeente Hardinxveld-Giessendam – buitengewoon lidmaatschap

Xanthine Jut is sinds februari 2015 bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Haar voornaamste doel is bereikbaar te zijn voor u als ondernemer; u kunt terecht met al uw vragen. Zij zorgt ervoor dat uw vraag bij de juiste medewerker in het gemeentehuis terecht komt. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk en daarmee kostbare tijd. Daarnaast kunt u ook om advies vragen. Xanthine maakt zich graag sterk voor u als ondernemer en probeert niet in problemen te denken, maar in oplossingen. Contactgegevens Bedrijfscontactfunctionaris gemeente Hardinxveld-Giessendam: Mevrouw X.O. (Xanthine) Jut t. 14 0184 (donderdag en vrijdag)

Raadhuisplein 1
Postbus 175 • 3370AD • Hardinxveld-Giessendam
(do+vr) • 06-24367983

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars

Uw huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Daarom staan wij u graag met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoop¬traject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als u uw woning bij ons in verkoop geeft, mag u erop rekenen dat wij u veel zorgen uit handen nemen.

Buitendams 40
3371 BL • Hardinxveld-Giessendam
088-6180000

Agnes Vleugel | INNER STANCE

AGNES VLEUGEL | High-End Result Coach Inner Stance is een “life-changing” organisatie en streeft naar het behalen van extreme, maar vooral ook duurzame resultaten bij iedereen in onze community. Wij zijn 100% committed om het resultaat van onze klanten te behalen op het gebied van Body, Being, Balance en Business. Wij coachen ondernemers en bijzonder toegewijde mensen die kiezen voor krachtige resultaten in hun persoonlijke en zakelijke leven. De aanpak van Inner Stance is absoluut niet voor iedereen. Wij doen 3 dingen: Wij helpen bijzonder toegewijde mensen bij het creëren van het resultaat dat ze voor ogen hebben. Wij helpen bijzonder toegewijde mensen om af te komen van de dingen in hun leven die ze niet meer willen. Wij komen bij bijzonder toegewijde mensen tot de kern waarom ze de kennis die ze bezitten, niet implementeren in hun leven. Wij behoren tot de beste van Nederland met wat wij doen. Wil je meer weten? Mail naar agnes.vleugel@innerstance.nl of bel 06-25165725

Vinkeweer 9
3371 RP • Hardinxveld-Giessendam
06-25165725

Studio PIB, partners in beeld

Wij verzorgen woningfotografie, Hoogtefoto's en video, 360 graden, plattegronden, videokaartjes, reportagefotografie, portretfotografie en productfotografie.

Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld/Giessendam
06-53572562

Credion Lek en Merwestreek

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn. Credion Lek en Merwestreek en Credion Altena.

Buitendams 91
3371 BB HARDINXVELD-GIESSENDAM

Repair It Now

Groot in SMARTPHONE reparatie en TABLET reparatie. Zie website: http://www.repairitnow.nl

Kubus 131
3364 DG Sliedrecht
0184 - 745905

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

Zuid Holland Sport, Sign & Promotions

Al meer dan 50 jaar bieden wij onze klanten topproducten tegen een zeer scherpe prijs. Maar er is meer! Wij denken met u mee als u zich op een originele manier wilt presenteren We hebben onze eigen ontwerpafdeling Wij produceren vanaf 1 stuk tot net zoveel als u maar wenst Is er iets wat u zoekt, maar niet op onze site kunt vinden? Bel dan direct 0184 - 617 655 en we zijn u à la minute van dienst!

Buitenweistraat 4
3371 BC Hardinxveld-Giessendam
0184-617655

Garagebedrijf van Dijk BV

UW GARAGEBEDRIJF IN HARDINXVELD. Altijd veilig en comfortabel de weg op met uw auto? Garagebedrijf Van Dijk is sinds 1989 een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van personenauto's, bedrijfswagens (tot 3500 kg) en campers. Vakkundigheid, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen staan bij ons voorop. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Damstraat 47
3371 AC Hardinxveld/Giessendam
0184-612548

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's