Zakelijke diensten • 60 leden

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn ‘DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes een van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Trapezium 150
3364 DL Sliedrecht
06-10780053

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Havendijk overname, financiering, strategie

Als ondernemer geeft u, als het gaat om bedrijfsovername of bedrijfsverkoop, niet graag de regie uit handen. Wij begrijpen dit, we zijn immers zelf ook ondernemer. We zijn deskundig en ervaren maar bovenal combineren wij een onafhankelijke blik met betrokkenheid, discretie met een resultaatgerichte aanpak en creatieve oplossingen met waterdichte afspraken.

Havendijk 18
4201 XA Gorinchem
0183-630005

De Giessen Kantoorefficiency / Aspect | ICT

.

Handelsstraat 4
3371 AC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 400

R Vlot & Zn B.V.

R.Vlot & Zn. Verhuizingen zorgt ervoor dat u zorgeloos verhuist. U kunt bij ons terecht met al uw wensen. Of u nu uw inboedel, uw bedrijf of wat dan ook verhuist binnen Nederland, naar het buitenland, of zelfs naar een ander continent, wij regelen alles tot in de puntjes.

Buitendams 410
3371 BV • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 166

Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1990 en is dé specialist op het gebied van kopiëer-, print- en scanwerk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. Hieronder een beknopte weergave van onze werkzaamheden.

Postbus 304
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 455

RiArrange

Grafisch Vormgever/DTP'er Ria von Hout heeft creativiteit in haar bloed. Haar bedrijf heet RiArrange, een samenvoeging van haar voornaam en het Engelse woord ‘arrange’. Zij verzorgt de vormgeving van een herkenbare uitstraling uw bedrijf. Van logo tot billboard, van flyer tot autobelettering. Alles op elkaar afgestemd. Daarnaast is zij flexibel inzetbaar bij studio’s die tijdelijk mensen tekort komen. Doordat Ria snel kan schakelen, krijgen ook hun klanten op tijd de gebruikelijke kwaliteit. Waar nodig samenwerkend met andere ondernemers biedt Ria een mooi totaalproduct. Een persoonlijke benadering is essentieel voor RiArrange.

Schapedrift 84
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0644-726670

Fysiotherapie De Waard

Fysiotherapie de Waard is een praktijk voor iedereen die problemen ervaart bij het bewegen. Of het gaat om een blessure na het sporten, herstel na een operatie, overbelasting door werkhouding of problemen bij het ouder worden; groot en klein, jong en oud; Fysiotherapie de Waard weet er raad mee! De praktijk is gevestigd in Boven-Hardinxveld en heeft alle kennis en apparaten in huis om de fysiotherapeutische behandelingen voor elke klacht succesvol te behandelen. De fysiotherapeut Arie de Waard heeft een erkende opleiding als fysiotherapeut en is lid van de beroepsvereniging van fysiotherapeuten (KNGF). Op deze manier bent u er zeker van dat de behandeling die u krijgt gebaseerd is op de laatste inzichten en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Drijverschuit 1
3372 VA Hardinxveld-Giessendam

Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs® is een jong en deskundig makelaarskantoor met de beschikking over een schat aan praktische ervaring gecombineerd met theoretische kennis. Momenteel telt ons kantoren 9 enthousiaste medewerkers die ieder beschikken over relevante kennis. Gekozen is voor een persoonlijke aanpak zodat u altijd contact heeft met dezelfde makelaar die volledig van uw persoonlijke situatie en wensen op de hoogte is. Naast de particuliere woningmarkt zijn wij ook actief op de bedrijfsmatige onroerende zaak markt. Onze manier van werken staat voor het weglaten van franje en een maximum aan aandacht, inzet en flexibiliteit. U weet vooraf waar u aan toe bent, wat uw persoonlijke makelaar/taxateur voor u gaat doen en wanneer u een bepaalde actie of reactie mag verwachten. Een professionele, maar toch persoonlijke en ongedwongen manier van zaken doen is ons motto.

Peulenstraat 189
3371 AM • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 670 733

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's