Zakelijke diensten • 60 leden

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

Gemeente Hardinxveld-Giessendam – buitengewoon lidmaatschap

Xanthine Jut is sinds februari 2015 bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Haar voornaamste doel is bereikbaar te zijn voor u als ondernemer; u kunt terecht met al uw vragen. Zij zorgt ervoor dat uw vraag bij de juiste medewerker in het gemeentehuis terecht komt. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk en daarmee kostbare tijd. Daarnaast kunt u ook om advies vragen. Xanthine maakt zich graag sterk voor u als ondernemer en probeert niet in problemen te denken, maar in oplossingen. Contactgegevens Bedrijfscontactfunctionaris gemeente Hardinxveld-Giessendam: Mevrouw X.O. (Xanthine) Jut t. 14 0184 (donderdag en vrijdag)

Raadhuisplein 1
Postbus 175 • 3370AD • Hardinxveld-Giessendam
(do+vr) • 06-24367983

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn ‘DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes een van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Trapezium 150
3364 DL Sliedrecht
06-10780053

RiArrange

Grafisch Vormgever/DTP'er Ria von Hout heeft creativiteit in haar bloed. Haar bedrijf heet RiArrange, een samenvoeging van haar voornaam en het Engelse woord ‘arrange’. Zij verzorgt de vormgeving van een herkenbare uitstraling uw bedrijf. Van logo tot billboard, van flyer tot autobelettering. Alles op elkaar afgestemd. Daarnaast is zij flexibel inzetbaar bij studio’s die tijdelijk mensen tekort komen. Doordat Ria snel kan schakelen, krijgen ook hun klanten op tijd de gebruikelijke kwaliteit. Waar nodig samenwerkend met andere ondernemers biedt Ria een mooi totaalproduct. Een persoonlijke benadering is essentieel voor RiArrange.

Schapedrift 84
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0644-726670

De Jong en Vitaal – Centrum voor fysiotherapie

Wij zijn een innovatieve praktijk waarbij alles draait om de gezondheid van de cliënt. Een deskundige praktijk waar met gevoel, op een transparante manier en aan de hand van de laatste ontwikkelingen een passende behandeling voor de cliënt gemaakt wordt. Om door één van de therapeuten behandeld te worden dient u zich aan te melden en zal een afspraak gemaakt worden. U hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw arts of specialist. Tijdens een eerste behandeling zal een gesprek en lichamelijk onderzoek plaatsvinden. In dit eerste bezoek zullen eventueel vragenlijsten aan u gegeven worden en zullen er samen met u behandeldoelstellingen opgesteld worden. Er zal regelmatig geëvalueerd worden op uw doelstellingen. Behandelingen zullen op maat gemaakt worden waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van onze fitnesszaal.

Peulenstraat 146
3371 AR Hardinxveld-Giessendam
0184-614993

E.G.A.O. Reizen

Een uitje met school, uw vereniging, het bedrijf of de bewoners van een verzorgingstehuis is altijd leuk, maar het regelen van goed vervoer is soms lastig. EGAO busreizen verzorgt vervoer voor schoolreisjes en zakelijk vervoer, maar wij bieden ook ouderen- en rolstoelvervoer. Voor een comfortabele trip boekt u uw vervoer bij EGAO uit Hardinxveld-Giessendam. Wij brengen u niet zomaar van A naar B, maar verzorgen complete arrangementen. Zo bieden we begeleiding, en kiezen we de beste chauffeur voor uw soort reis. Wilt u een arrangement met koffie- en dinerstop? Ook dat doen we graag.

Spindermolen 19
3371 RN Hardinxveld/Giessendam
0184-612045

Agnes Vleugel | INNER STANCE

Een krachtig lichaam creëert een krachtig leven. Ik werk met bijzonder toegewijde mensen die bewust kiezen voor een krachtig lijf en duurzame resultaten in hun leefstijl en binnen hun persoonlijke en zakelijke leven. Vanuit mijn High Performance training en coaching studio aan de Moerbei 8a in Hardinxveld, help ik de mensen op de 4 Fundamentals: Body, Being, Balance en Business, om de resultaten te krijgen die zij belangrijk vinden. Een sterk, fit en krachtig lichaam zorgt voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven. Want duurzame en blijvende fysieke resultaten maken direct impact op de kwaliteit van leven. Denk hierbij aan vitaliteit en focus binnen persoonlijke relaties, binnen het zakendoen en de zakelijke relaties. Ben jij bereid om jouw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven naar een hoger level te tillen, dan nodig ik je uit om in gesprek te komen! agnes.vleugel@innerstance.com | 06-25165725

Vinkeweer 9
3371 RP • Hardinxveld-Giessendam
06-25165725

Makelaardij Stuij & Van Dijk B.V.

Onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht staan bekend om haar klantvriendelijke werking gecombineerd met de beste service, wij werken alert en gefocust, zonder de onpersoonlijke benadering van de grotere kantoren. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is te luisteren naar úw (woon)wensen.

Postbus 77
3370 AB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 650

Jambo Media B.V.

Jambo Media is een internet marketing bureau met passie voor het internet. Een persoonlijke aanpak heeft bij ons een zeer hoge prioriteit. We werken met een klein hecht team, waarbij alle afzonderlijke medewerkers op de hoogte zijn van jouw specifieke situatie. Deze website geeft een goede eerste indruk van wie wij zijn, het beste leer je ons natuurlijk kennen door eens persoonlijk kennis te komen maken.

Hakgriend 18
3371 KA Hardinxveld/Giessendam
0184-745741

Den Hertog Boomverzorging

Sinds 2004 voor al Uw boomwerk! • Snoeien, rooien en kappen van bomen • Onderhoud monumentale bomen • Boom controle en advies • Kroonverankering • Bos onderhoud • Stormschade zagen - verwijderen • Versnipperen • Stobbenfrezen • Afvoer • Haardhout stammen - kachelhout Gespecialiseerd in werken op moeilijk bereikbare plaatsen!

Buitendams 306
3371 BS Hardinveld/Giessendam
0184-631346/06-26280485

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's