Zakelijke diensten • 60 leden

Kooiman HR Management & Advies

One-stop-shopping voor al uw HR-vragen: Kooiman HR Management & Advies ontzorgt u met een totaalpakket HR-diensten, organisatieadvies en zelfs payrolling. One-stop-shopping voor HR-oplossingen dus, maar altijd maatwerk. Zo heeft u een deskundig en betrouwbaar adres voor al uw HR-vraagstukken en HR-ondersteuning. U mag daarbij rekenen op de open en pragmatische aanpak van een HR-specialist met ruim twintig jaar ervaring bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in de profit- en non-profitsector. Kooiman HR Management & Advies adviseert, ondersteunt en ontzorgt u bij het uitoefenen van goed werkgeverschap.

Binnendams 101i
3371 AC Hardinxveld-Giessendam
0653-403605/ 0184-636045

Kees Lanser Coaching

Ik ben een ervaren senior coach wiens kracht ligt in de zoektocht naar verbinding en in het vinden van de bronnen van persoonlijke kracht bij de coachee. Ervaring in coaching, Trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Schapedrift 85
3371 JJ Hardinxveld/Giessendam

Haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 18 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren.

Reepijzer 18
3371 JC Hardinxveld-Giessendam
0621860930

Intro Personeel

Intro Personeel is een organisatie gespecialiseerd in personeelsbemiddeling en personeelsadvies. Vanuit zes kantoren doen wij zaken met regionale ondernemers. Met onze vestiging in Hardinxveld bedienen wij de lokale markt en de rest van de Alblasserwaard. In onze personeelsbemiddeling richten wij ons op functie waarbij onze opdrachtgever de intentie heeft om de werknemer (op termijn) in dienst te nemen. Wij bemiddelen zowel in technische- als administratieve functies, van mbo tot en met wo-niveau. Onze ervaring ligt met name in de technische branche, maar ook in de financiële, IT- en bouwsector leveren wij regelmatig onze diensten.

Molenstraat 2c
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 444 100

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars

Uw huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Daarom staan wij u graag met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoop¬traject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als u uw woning bij ons in verkoop geeft, mag u erop rekenen dat wij u veel zorgen uit handen nemen.

Buitendams 40
3371 BL • Hardinxveld-Giessendam
088-6180000

MM

Alleen als je weet wie je bent en waar je voor staat, kun je opvallen in de massa. Wie echt is wordt geloofd en dus ook gehoord. Je moet jezelf zijn en zo profileren, anders prikt men er doorheen. Communicatie moet ook zo werken. Indruk maken. Effect sorteren. Zo simpel is het. Door onze vakkennis en dagelijkse inspiratie komen wij tot frisse en doordachte strategische concepten die aansluiten bij het karakter en DNA van jouw bedrijf. Geen onnodige toeters en bellen. Concreet en praktijkgericht. Want al is het geweldig om creatieve concepten te bedenken, ieder goed idee staat of valt met de uitvoering. Wat ons betreft doet het één dan ook niet onder voor het ander. Beide zijn keihard nodig.

Hakgriend 5
3371 KA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 622 813

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

Zuid Holland Sport, Sign & Promotions

Al meer dan 50 jaar bieden wij onze klanten topproducten tegen een zeer scherpe prijs. Maar er is meer! Wij denken met u mee als u zich op een originele manier wilt presenteren We hebben onze eigen ontwerpafdeling Wij produceren vanaf 1 stuk tot net zoveel als u maar wenst Is er iets wat u zoekt, maar niet op onze site kunt vinden? Bel dan direct 0184 - 617 655 en we zijn u à la minute van dienst!

Buitenweistraat 4
3371 BC Hardinxveld-Giessendam
0184-617655

SUN-CELL BV

Zonnestroom - Installaties

Griendaak 8
3371 KH • Hardinxveld-Giessendam
0653-855529

M.T.H. – meubel- en timmerbedrijf Hardinxveld

M.T.H. is een bedrijf dat zijn werkzaamheden vindt in het nauwkeurige timmer- en meubelwerk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Jacht & Scheepsbetimmeringen maar ook Woning & Winkelbetimmeringen.

Rivierdijk 363
3372 BT Hardinxveld-Giessendam
0184 670825/ 0620 490740

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's