Zakelijke diensten • 60 leden

Studio PIB, partners in beeld

Wij verzorgen woningfotografie, Hoogtefoto's en video, 360 graden, plattegronden, videokaartjes, reportagefotografie, portretfotografie en productfotografie.

Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld/Giessendam
06-53572562

Intro Personeel

Intro Personeel is een organisatie gespecialiseerd in personeelsbemiddeling en personeelsadvies. Vanuit zes kantoren doen wij zaken met regionale ondernemers. Met onze vestiging in Hardinxveld bedienen wij de lokale markt en de rest van de Alblasserwaard. In onze personeelsbemiddeling richten wij ons op functie waarbij onze opdrachtgever de intentie heeft om de werknemer (op termijn) in dienst te nemen. Wij bemiddelen zowel in technische- als administratieve functies, van mbo tot en met wo-niveau. Onze ervaring ligt met name in de technische branche, maar ook in de financiële, IT- en bouwsector leveren wij regelmatig onze diensten.

Molenstraat 2c
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 444 100

Makelaardij Stuij & Van Dijk B.V.

Onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht staan bekend om haar klantvriendelijke werking gecombineerd met de beste service, wij werken alert en gefocust, zonder de onpersoonlijke benadering van de grotere kantoren. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is te luisteren naar úw (woon)wensen.

Postbus 77
3370 AB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 650

Repair It Now

Groot in SMARTPHONE reparatie en TABLET reparatie. Zie website: http://www.repairitnow.nl

Kubus 131
3364 DG Sliedrecht
0184 - 745905

Kees Lanser Coaching

Ik ben een ervaren senior coach wiens kracht ligt in de zoektocht naar verbinding en in het vinden van de bronnen van persoonlijke kracht bij de coachee. Ervaring in coaching, Trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Schapedrift 85
3371 JJ Hardinxveld/Giessendam

Essie Q design

Essie Q design, grafische vormgeving, zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid voor uw bedrijf. Ik ontwerp logo’s en ontwikkel huisstijlen die consequent worden doorgevoerd in brochures, advertenties, folders, flyers en andere reclameuitingen zoals websites, autobelettering en winkelaankleding. Maar met een mooi ontwerp alleen bent u er nog niet. Om u full-service te bieden werk ik samen met de beste professionals die dezelfde filosofie hanteren als ik. Om voor u zowel online als offline de beste eindresultaten te verkrijgen heb ik contacten met drukkers, webbouwers en reclameproductie bedrijven voor binnen- en buitenreclame en belettering. Allemaal zorgvuldig uitgekozen experts die net als ik staan voor stijl en kwaliteit. Ik hoop u zo snel mogelijk te leren kennen en ook voor u aan de slag te kunnen!

Rivierdijk 800
3371 EM • Hardinxveld-Giessendam
0629 - 457 944

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn ‘DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes een van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Trapezium 150
3364 DL Sliedrecht
06-10780053

Haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 18 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren.

Reepijzer 18
3371 JC Hardinxveld-Giessendam
0621860930

MM

Alleen als je weet wie je bent en waar je voor staat, kun je opvallen in de massa. Wie echt is wordt geloofd en dus ook gehoord. Je moet jezelf zijn en zo profileren, anders prikt men er doorheen. Communicatie moet ook zo werken. Indruk maken. Effect sorteren. Zo simpel is het. Door onze vakkennis en dagelijkse inspiratie komen wij tot frisse en doordachte strategische concepten die aansluiten bij het karakter en DNA van jouw bedrijf. Geen onnodige toeters en bellen. Concreet en praktijkgericht. Want al is het geweldig om creatieve concepten te bedenken, ieder goed idee staat of valt met de uitvoering. Wat ons betreft doet het één dan ook niet onder voor het ander. Beide zijn keihard nodig.

Hakgriend 5
3371 KA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 622 813

M.T.H. – meubel- en timmerbedrijf Hardinxveld

M.T.H. is een bedrijf dat zijn werkzaamheden vindt in het nauwkeurige timmer- en meubelwerk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Jacht & Scheepsbetimmeringen maar ook Woning & Winkelbetimmeringen.

Rivierdijk 363
3372 BT Hardinxveld-Giessendam
0184 670825/ 0620 490740

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's