Zakelijke diensten • 59 leden

Flantúa accountants en adviseurs

U bent ondernemer, u bent verantwoordelijk voor een onderneming of organisatie, voor de mensen die er werken en voor de plaats van uw onderneming in de maatschappij. Een verantwoordelijke taak en een vaak eenzame bezigheid. Een taak die u desondanks goed afgaat, omdat u zich gesteund weet. Want wij, Flantua accountants en adviseurs, staan naast u, uw no-nonsens rechterhand met veelzijdige kennis, deskundigheid en ervaring op de - steeds complexer wordende - gebieden accountancy, belastingadvies en bedrijfsfinanciering. Dat zijn we en willen we zijn, uw deskundige gids, zodat u kunt ondernemen! Eigenlijk precies zoals de loods de kapitein helpt door, naast hem, de klippen te omzeilen en uw schip door de juiste vaargeul te manoeuvreren.

Postbus 303
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 222

Adviesbureau Van Termeij

We hebben ruime ervaring in certificeringen en het opzetten en de implementatie van kwaliteits-, en of milieumanagementsystemen. Ook op het gebied van het uitvoeren van ( interne) audits kunnen onze gekwalificeerde lead auditoren uw systeem ondersteunen. Neemt u gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvende offerte door middel van het contactformulier aan de bovenkant van de website.

Watersnip 6
3371 JR • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611198

UC Systems

UC Systems, de 'all round' ICT dienstverlener met al meer dan 20 jaar ervaring in de kantoorautomatisering. Met UC Systems als partner haalt u kennis in huis van uw computers, randapparatuur, servers, netwerk en bijbehorende software. Aangezien tijden veranderen en daarmee ook uw wensen en behoeften kunnen wij u ook voorzien van innovatieve oplossingen als 'Software as a Service (SaaS)', virtualisatie, Online Backup en IP Telefonie.

Kade 64
3371 EP • Hardinxveld-Giessendam
088 - 666 6333

Fysiotherapie De Waard

Fysiotherapie de Waard is een praktijk voor iedereen die problemen ervaart bij het bewegen. Of het gaat om een blessure na het sporten, herstel na een operatie, overbelasting door werkhouding of problemen bij het ouder worden; groot en klein, jong en oud; Fysiotherapie de Waard weet er raad mee! De praktijk is gevestigd in Boven-Hardinxveld en heeft alle kennis en apparaten in huis om de fysiotherapeutische behandelingen voor elke klacht succesvol te behandelen. De fysiotherapeut Arie de Waard heeft een erkende opleiding als fysiotherapeut en is lid van de beroepsvereniging van fysiotherapeuten (KNGF). Op deze manier bent u er zeker van dat de behandeling die u krijgt gebaseerd is op de laatste inzichten en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Drijverschuit 1
3372 VA Hardinxveld-Giessendam

Intro Personeel

Intro Personeel is een organisatie gespecialiseerd in personeelsbemiddeling en personeelsadvies. Vanuit zes kantoren doen wij zaken met regionale ondernemers. Met onze vestiging in Hardinxveld bedienen wij de lokale markt en de rest van de Alblasserwaard. In onze personeelsbemiddeling richten wij ons op functie waarbij onze opdrachtgever de intentie heeft om de werknemer (op termijn) in dienst te nemen. Wij bemiddelen zowel in technische- als administratieve functies, van mbo tot en met wo-niveau. Onze ervaring ligt met name in de technische branche, maar ook in de financiële, IT- en bouwsector leveren wij regelmatig onze diensten.

Molenstraat 2c
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 444 100

Jambo Media B.V.

Jambo Media is een internet marketing bureau met passie voor het internet. Een persoonlijke aanpak heeft bij ons een zeer hoge prioriteit. We werken met een klein hecht team, waarbij alle afzonderlijke medewerkers op de hoogte zijn van jouw specifieke situatie. Deze website geeft een goede eerste indruk van wie wij zijn, het beste leer je ons natuurlijk kennen door eens persoonlijk kennis te komen maken.

Hakgriend 18
3371 KA Hardinxveld/Giessendam
0184-745741

Baars Verzekeringen

Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor, met een rijke bestaansgeschiedenis. Al sinds 1929 hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven, maar daarnaast geven wij ook advies over het afsluiten van Hypotheken en Pensioenregelingen. Wij ontwikkelen en hanteren onze eigen labels zoals www.klassiekebolide.nl, www.hoogwerkerverzekeren.nl, www.hovenierspolis.nl en www.schadebutler.nl ,waarmee wij één specifieke doelgroep voorzien van een maatwerkoplossing of onze eigen klanten op een vernieuwende manier van dienst zijn.

Postbus 4
3370 AA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 842

RiArrange

Grafisch Vormgever/DTP'er Ria von Hout heeft creativiteit in haar bloed. Haar bedrijf heet RiArrange, een samenvoeging van haar voornaam en het Engelse woord ‘arrange’. Zij verzorgt de vormgeving van een herkenbare uitstraling uw bedrijf. Van logo tot billboard, van flyer tot autobelettering. Alles op elkaar afgestemd. Daarnaast is zij flexibel inzetbaar bij studio’s die tijdelijk mensen tekort komen. Doordat Ria snel kan schakelen, krijgen ook hun klanten op tijd de gebruikelijke kwaliteit. Waar nodig samenwerkend met andere ondernemers biedt Ria een mooi totaalproduct. Een persoonlijke benadering is essentieel voor RiArrange.

Schapedrift 84
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0644-726670

Regio Reisburo Alblasserwaard

Regio Reisburo biedt u een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor vliegvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersportvakanties, cruises en rondreizen naar Europese en verre bestemmingen. Als ANVR / SGR reisburo zijn we agent van alle bekende reisorganisaties! Heeft u een vakantie gezien bij een reisorganisatie die hier niet bij staat? Bel of mail ons en wellicht kunnen we de vakantie van uw keuze voor u reserveren.

Peulenstraat 212
3371 AS • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 616

Den Hertog Boomverzorging

Sinds 2004 voor al Uw boomwerk! • Snoeien, rooien en kappen van bomen • Onderhoud monumentale bomen • Boom controle en advies • Kroonverankering • Bos onderhoud • Stormschade zagen - verwijderen • Versnipperen • Stobbenfrezen • Afvoer • Haardhout stammen - kachelhout Gespecialiseerd in werken op moeilijk bereikbare plaatsen!

Buitendams 306
3371 BS Hardinveld/Giessendam
0184-631346/06-26280485

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's