Winkeliers • 37 leden

Solange

.

Peulenstraat 203
3371 AM • Hardinxveld-Giessendam
088 - 777 1559

De Bourgondiër Delicatessen

Onze specialiteiten zijn onder andere Hollandse en buitenlandse kaas, verse vleeswaren en patés, heerlijke salades, vers gebrande noten, en een ruime assortiment aan wijnen. Kom eens langs, proef, en laat u verrassen.

Den Bogerd 24
3371 AM • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 617 035

Kapsalon J.A. Kamsteeg

.

Buitendams 1
3371 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 317

HEMA

.

Postbus 111
2950 AC • Alblasserdam
0184 - 679 564

De Fietsspecialist Profile Kramer

Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 150 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor jou die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit..

Peulenstraat 168
3371 AR • Hardinxveld-Giessendam

Boekshop Rinnah

Welkom bij Boeksjop Rinnah Een leuke, maar bovenal gezellige winkel! Naast bijbels en boeken is er veel muziek in diverse stijlen, films en een cadeau- en kaartenafdeling. Er wordt veel aandacht gegeven aan sfeer, gezelligheid en inpakken van cadeaus. Jong en oud komt graag in de winkel. Ons streven is dat iedereen zich thuis voelt in Rinnah. Niet alleen om iets te kopen, maar ook voor een praatje of om anderen te ontmoeten. De naam Rinnah De naam Rinnah vind je verschillende keren in de bijbel en betekent: "een roep van vreugde, roepen, luid roepen in overwinning, zingen". Rinnah beschrijft het vreugdevolle roepen in een tijd van grote overwinning. Spreuken 11:10 beschrijft de vreugde van de rechtvaardigen wanneer de slechte, goddeloze mensen worden uitgeschakeld. Sefanja 3:17 zegt letterlijk dat God zal dansen vanwege Zijn geliefde volk met zingen of een roep van vreugde.

Peulenstraat 245
3371 AM Hardinxveld/Giessendam
0184-670277

Quist Schoenen & Outdoor

Quist Schoenen & Outdoor heeft verstand van lopen én voeten. Als sinds 1988 zijn wij actief in de schoenenbranche. Eerst met een schoenmakerij in Tholen, later met een schoenenwinkel in Numansdorp die in 2012 helaas moest sluiten. Na als werknemer in dienst zijn geweest bij Cottelli schoenen in Numansdorp, zijn er mogelijkheden ontstaan om weer als zelfstandig ondernemer verder te gaan. En nu sinds september 2017 met een schoenenspeciaalzaak in Hardinxveld-Giessendam. In deze bijna 30 jaar hebben we een schat aan schoenervaring opgebouwd.

Den Bogerd 16-18
3371 AM Hardinxveld/Giessendam

EyeWish Kraaijeveld

Uw bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom wilt u een bril die goed bij u past. Daar zorgen we graag voor bij Eye Wish Opticiens. Met persoonlijk stijladvies van onze stylisten. Dat is advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is. De stylist neemt uitgebreid de tijd uw gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen. Samen gaat u op zoek naar de juiste bril. Ontdek uzelf opnieuw!

den Bogerd 1d
3371 AM Hardinxveld/Giessendam
0184-617679

Bakker Kleur en Sfeer

Bakker Meesterschilders is al jaren een begrip voor ambachtelijk en kwalitatief goed schilderwerk in Hardinxveld-Giessendam. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw is ons bedrijf actief bij de particuliere en zakelijke klant voor binnenschilderwerk, behangwerk en onderhoudsschilderwerk. Ook het plaatsen van ( dubbel) glas behoort tot onze taken. Kortom, prima kwaliteit, directe contact-lijntjes, en met onze gemotiveerde mensen ontzorgen wij uw ( onderhouds) schilder-, of behang klus.

Buitendams 56
3371 BM • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 751

Intertoys, Primera

Intertoys de uitgesproken speelgoed specialist, de winkel met een enorm assortiment speelgoed. Maar ook veel games voor op de spelcomputers ed. Voor de tiener dames een groot assortiment “This is It” , sieraden, make up en leuke mode accessoires. Dus de winkel voor cadeau ’s voor iedereen. Primera de gemaks winkel voor tijdschriften, boeken, wenskaarten, loterijen en uiteraard tabakswaren. Het grootste assortimenten merken sigaretten, tabak en sigaren. Maar ook voor veel tickets voor concerten, theatervoorstellingen en voetbalwedstijden. De grootste keuze in kadokaarten, wel meer dan 100 soorten dus altijd wel een geschikte voor iedere gelegenheid. Dus…..EVEN NAAR PRIMERA.

Buitendams 69/71
3371 BB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 351

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's