Winkeliers • 37 leden

Kleertjes & Zo

Kleertjes & Zo heeft een gezellige winkel in Hardinxveld-Giessendam met stijlvolle baby- en kinderkleding (nieuw en gebruikt!)vanaf maat 40(prematuur) tot en met maat 176. We verkopen dameskleding van HV POLO. Ook vindt u in onze winkel veel leuke kraamcadeautjes en een ruim assortiment beenmode. Daarnaast verkopen wij een klassieke collectie gebruikte kleding van de betere merken. Denk aan Tommy Hilfiger, Benetton, Gaastra, Scapa, Mc Gregor, Carbone, Malu Malu, Marlouis, Z8, noppies, PortLavande en heel veel meer. Zorgvuldig geselecteerd. Vaak horen wij: "is dit gebruikt??"

Peulenplein 4a
3371 XV Hardinxveld/Giessendam
0184-679401

De Bourgondiër Delicatessen

Onze specialiteiten zijn onder andere Hollandse en buitenlandse kaas, verse vleeswaren en patés, heerlijke salades, vers gebrande noten, en een ruime assortiment aan wijnen. Kom eens langs, proef, en laat u verrassen.

Den Bogerd 24
3371 AM • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 617 035

Slagerij J. van Prooijen

.

Talmastraat 10
3371 VG • Hardinxveld-Giessendam

HEMA

.

Postbus 111
2950 AC • Alblasserdam
0184 - 679 564

Winkelcentrum De Giessenhof

In het pittoreske hart van Hardinxveld- Giessendam vindt u een diversiteit aan winkels in historische panden. Zelstandige winkeliers met passie voor hun producten, net even anders dan de massa, waar u graag terugkomt. En....gratis parkeren! Leden: - Albert de Vries - Albert Heijn - Alblasserwaard Makelaardij - Bakker Sfeer en Kleur - Bakkerij Klootwijk - Bakkerij Soeteman - BDU Het Kompas - Boekhandel "De Wingerd" - De Bourgondiër - Dirk van de Broek - Drogisterij - Parfumerie Ouwerkerk - Dukel Expert - Fietsspecialist Profile Kramer - Gezondheidswinkel Het Wiel - HEMA - Hubo - Intertoys/Primera - Juwelier Kanselaar - Kids en Koters kinderkleding - Langedijk Slaapcomfort - Lampert en Van Vliet Woningmakelaars - Man of the World - Marskramer - Rabobank Merwestroom - Regio Reisburo De Giessenhof - Restaurant De Koperen Snor - Sisters Mode - Slagerij J. van Prooijen - Sluimer Schoenen en Lederwaren - Solange - Sportshop André Vlot - Van Leeuwen Opticiens

Neder-Hardinxveld
Centrum van Hardinxveld-Giessendam

Feetthis

Sokken in 32 prachtige kleuren! Top kwaliteit sokken voor thuis of op het werk. Feetthis heeft hippe en klassieke sokken in 32 prachtige kleuren. Gratis verzending vanaf 2 paar!

Nassaustraat 5
3372 ED Hardinxveld-Giessendam
0637-321899

De Fietsspecialist Profile Kramer

Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 150 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor jou die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit..

Peulenstraat 168
3371 AR • Hardinxveld-Giessendam

Foto de Leng

.

Peulenstraat 206
3371 AS • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 614 041

Man of the World

.

Den Bogerd 12-14
3371 AM • Hardinxveld-Giessendam

Bakkerij Klootwijk; v.o.f. Bellaard

Klootwijk, een ambachtelijk bakkersbedrijf met een zeer goede reputatie. In onze moderne bakkerij, gevestigd aan de Vlierbaan in het Hoofdweggebied in Capelle aan den IJssel, wordt in volledig eigen beheer een ruim assortiment aan grootbrood, kleinbrood en banket geproduceerd. Door gebruik te maken van alleen de beste ingrediënten, vakbekwame brood- en banket bakkers en een uitstekende distributie zijn wij in staat dagelijks versbereide producten van uitstekende kwaliteit te leveren. Daarnaast wordt in onze verkooppunten een groot aantal producten vers afgebakken. Ook in onze winkels vindt u de ambachtelijkheid en vakbekwaamheid terug.

Den Bogerd 24a
3371 AM Hardinxveld-Giessendam
0646-265110/ 078-6215081

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's