Horeca • 9 leden

Restaurant Kampanje

Vol trots en enthousiasme presenteren wij u ons stijlvol en modern ingerichte restaurant. U kunt bij ons lunchen, dineren, feesten, presenteren, vergaderen of gewoon gezellig een “borreltje” drinken aan de bar of bij de openhaard. Bij het samenstellen en bereiden van gerechten laten wij ons leiden door de seizoenen. Het werken met verse en “eerlijke” producten staat bij ons voorop. Ook beschikken wij over enkele zalen, zeer geschikt voor het houden van privé diners, recepties en bruiloften.

Troelstrastraat 5
3371 VJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 613

Zalencentrum De Parel

Zalencentrum De Parel is dé plek voor ontmoeting en ligt dichtbij de A15 en op loopafstand van het treinstation. Boek een van onze zalen als trouw- of vergaderlocatie, vier een verjaardag of organiseer een evenement. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Talmastraat 9
Hardinxveld-Giessendam, 3371 VG
06-13279054

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

Cafetaria fa. Aan de Wiel

Kwaliteit en service zijn twee belangrijke begrippen die binnen ons bedrijf centraal staan. Onze produkten en de bereiding voldoen aan alle daarvoor gestelde normen. Heeft u een feest, vergadering, bruiloft, bedrijfsuitje of een ander evenement waar u een perfecte catering wilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door duidelijk te bespreken wat u in uw catering wilt hebben, krijgt u zeker te weten de top kwaliteit waar u naar op zoek bent. Cafetaria Wielwijk en Foyer de Wielewaal en natuurlijk ook voor een geheel verzorgde Catering op maat. WIELHORECA is de overkoepelende naam. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is...genieten!!

Jacobsweer 1a
3371 PJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 614 926

Het Bakhuuske ‘Achter d’n Daaik’

Het Bakhuuske levert, vanuit huis, verantwoorde baksels zoals broden, cakes, muffins, taarten en allerlei koeken. We willen graag mensen bewust maken van het feit dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en dat je dubbel plezier kunt hebben van een vers en verantwoord bereid product. Met de High Teas, die wij in onze tuin organiseren (en bij minder weer in onze woonkeuken), laten we je meegenieten van deze heerlijke baksels en bieden we tegelijk een gezellige ambiance om weer eens lekker bij te kletsen met die vriendin die je al zo lang niet hebt gesproken of met die familieleden die je eigenlijk veel te weinig ziet….

Rivierdijk 494
3372 BX • Hardinxveld-Giessendam

Benny Snacks

Op onze menukaart vindt u onder andere: • Verse patat • Maaltijdzak Verse Patat • Bekers saus • Snacks • Warme broodjes • Special Burgers • Salades en wraps • Belegde broodjes • Surinaamse broodjes • Indische maaltijden • Indische snacks • Milkshakes

Den Bogerd 28
3371 AM Hardinxveld/Giessendam
06-24262440

Partycentrum ’t Hart

Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw persoonlijke ideeën en wensen van uw evenement. Partycentrum t’ Hart heeft naast de prachtige zalen ook een uitstekend culinair team ter beschikking. Ook kunnen wij u helpen bij de invulling van de avond. Door ons grote netwerk kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Onze zalen zijn voorzien van alle gemakken die uw feest mede tot een succes maken. Neem contact met ons op om een kijkje te nemen op onze prachtige locatie.

Nassaustraat 6
3372 EE Hardinxveld/Giessendam

Flexivers v.o.f.

Flexibiliteit en kwaliteit; dit zijn de sleutelwoorden van horecaversleverancier FlexiVers. Zo kunt u rekenen op de mooiste groenten en het heerlijkste fruit tegen een marktconforme prijs. Heeft u speciale wensen, dan denkt FlexiVers graag met u mee over de mogelijkheden. Ook op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en innovaties houdt FlexiVers u op de hoogte.

Houtschelf 22
3371 KB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679 020

Cuisine Compleet Partycatering

Cuisine Compleet is een jong en dynamisch bedrijf dat zich sinds januari 2008 richt op alle facetten van de partycatering voor particulier en bedrijf. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde koude en warme buffetten, luxe hapjes, High tea, diners, barbecues, brunches en nog veel meer

Sluisweg 127
3371 ET • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1535 7755

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's