Bouw & Industrie • 59 leden

Auto Indumij Hardinxveld

.

Wiedhaak 1-2
3371 KD • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 620 570

Gebr. de Vries

Gebr. De Vries is een bedrijf dat Vorkheftrucks, Stapelaars en alles wat daarbij hoort in- en verkoopt in goede gebruikte staat maar ook kunnen wij van diverse merken nieuw leveren. We verkopen de tweedehands heftrucks in alle merken, maten en soorten en inruilen is uiteraard ook mogelijk. Ook het leasen of huren behoort tot de mogelijkheden. Hier hebben wij al ruim 22 jaar ervaring mee dus wij zijn in staat om u een goed advies te geven. Ook verlenen wij een snelle service en reparatie indien nodig en kunnen wij uw jaarlijkse keuring/ onderhoud verzorgen.

Schrank 2
3371 KJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615552

SUN-CELL BV

Zonnestroom - Installaties

Griendaak 8
3371 KH • Hardinxveld-Giessendam
0653-855529

Zwets Industrievloeren BV

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw bedrijfsvloer. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwoorden waar wij mee werken.

Wiedhaak 13
3371 KD . Hardinxveld-Giessendam

Strijker Property Watch B.V.

Strijker installatietechniek is een innovatief werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor o.a. aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Die werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca en zorg- en onderwijsinstellingen. En dan betreft het zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten. .

Rivierdijk 38
3372 BG • Hardinxveld-Giessendam

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Van Houwelingen Giessenburg B.V.

Wij zijn Van Houwelingen Giessenburg, een bedrijf waar met enthousiasme en liefde voor het vak bouw- en verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze kernactiviteit richt zich voornamelijk op de markt van particuliere woningbezitters. Voor hen bouwen en onderhouden we hun leef-, woon- en, wat tegenwoordig ook steeds meer het geval is, hun werkomgeving. We zien het als onze missie om een betrouwbare en deskundige bouwpartner te zijn in en rond onze vestigingsplaats.

Bovenkerkseweg 19
3381 KA • Giessenburg

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Installatie Bureau Kon

Wij zijn een klein bedrijf met ruime ervaring op het gebied van installatie werkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor zaken zoals het onderhouden en installeren van cv-installaties, aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zinkwerken plaatsen, repareren of vervangen, het installeren en onderhouden van al uw sanitair, aanleggen van allerlei soorten elektra, het aanleggen van alle soorten alternatieve energie, en wij hebben een uitgebreid magazijn waar u terecht kunt voor al uw materialen om zelf aan de slag te kunnen. Hebben wij iets niet op voorraad kunnen wij dat direct voor u bestellen.

Sluisweg 2c
3371 EV Hardinxveld-Giessendam
0184-633850

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's