Bouw & Industrie • 59 leden

Van Wijngaarden Staal

Ons bedrijf is een moderne allround onderneming gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Gezien onze flexibele instelling en gerichte aanpak zijn wij in staat om snel op uw specifieke wensen in te springen en te zorgen voor korte levertijden. Al het tekenwerk gebeurt met HiCad 3D en Autocad 2D, waardoor mogelijke fouten in de maatvoering tot praktisch nul worden gereduceerd. De levering van het benodigde staal wordt verzorgd door een aantal geselecteerde staalleveranciers welke garant staan voor korte levertijden en kwalitatief hoogwaardig staal, tegen een scherpe prijs. Voor de conservering van uw staalconstructie hebben wij een vaste samenwerking met een verzinkerij, spuiter en poedercoater welke de kwaliteit en levertijd kunnen waarborgen die wij u willen bieden. Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk waarbij het voor ons vanzelfsprekend is dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Trapezium 350
3361 DL Sliedrecht
0184 - 745700

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Bouwonderneming Stout BV/ Herkon BV

Bouwen met hart en ziel Bouwonderneming Stout is een degelijke, veelzijdige, middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dit geldt zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw: stadhuizen, kantoren , multifunctionele centra, kerken, scholen, zorgcentra, bedrijfsgebouwen en winkels. In Stout vindt u een gedreven partner voor de realisatie van uw bouwplannen, een gestroomlijnde organisatie die elke fase van het proces beheerst, van ontwerp tot realisatie. Een hecht team vakmensen staat permanent klaar om u op uw wenken te bedienen. Kenmerkend voor onze manier van werken is persoonlijke betrokkenheid. Iedereen in onze organisatie, van directie tot opperman, van calculator tot uitvoerder heeft maar één doel: realiseren van projecten die 100% beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kade 34
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
088-4401000

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

De Creatieve Interieuradviseur

De Creatieve interieuradviseur gelooft dat bijzondere ruimtes bijdragen aan het geluk van mensen en wil dit zijn opdrachtgevers laten ervaren. Het doel van De Creatieve interieuradviseur is om ontwerpen te maken die bij de behoeftes passen van de gebruiker, zodat hij of zij zich daar gelukkig en thuis voelt. Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Om dit doel van De Creatieve interieuradviseur te bereiken geloof ik in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgever. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever leidt vanzelfsprekend tot het creëren van deze bijzondere interieurs

Wibautstraat 14
3371 VP Hardinxveld/Giessendam
06-10159180

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

SUN-CELL BV

Zonnestroom - Installaties

Griendaak 8
3371 KH • Hardinxveld-Giessendam
0653-855529

Lock Transport BV

Lock Transport is een transportbedrijf met een rijke historie, dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam. Vanuit ons moderne pand verzorgen wij dagelijks servicegerichte transportdiensten. Van korte ritten in het binnenland tot lange ritten buiten de landsgrenzen. Onze onderneming bezit een grote diversiteit aan transportmaterieel en kan zo aan een grote transportbehoefte voldoen Dagelijks bevinden zich 40 vrachtwagens op de Nederlandse- en Europese wegen, allemaal onderweg om de klant tevreden te maken en te houden. Hierbij staat klantgerichtheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid

Industriestraat 4 b
3371 XD Hardinxveld/Giessendam
0184-613877

KOOZ Kunststof Kozijnen

KOOZ Kunststof kozijnen is een unieke leverancier in de snel veranderende wereld van kunststof geveltechniek. Waarom KOOZ Kunststof kozijnen het verschil maakt? 1. Gevelspecialist van top tot teen! 2. Gevelspecialist tot in detail! 3. Gevelspecialist met kennis van zaken! 4. Gevelspecialist voor de lange termijn! 5. Gevelspecialist in onze showroom of bij u thuis! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en ervaar de vakkundigheid van KOOZ Kunststof Kozijnen. Dat maakt KOOZ Kunststof Kozijnen UNIEK!

Showroom: Griendaak 5
3371 KH Hardinxveld-Giessendam
085-1040703

Zwets Industrievloeren BV

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw bedrijfsvloer. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwoorden waar wij mee werken.

Wiedhaak 13
3371 KD . Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's