Bouw & Industrie • 59 leden

Van Wijngaarden Staal

Ons bedrijf is een moderne allround onderneming gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Gezien onze flexibele instelling en gerichte aanpak zijn wij in staat om snel op uw specifieke wensen in te springen en te zorgen voor korte levertijden. Al het tekenwerk gebeurt met HiCad 3D en Autocad 2D, waardoor mogelijke fouten in de maatvoering tot praktisch nul worden gereduceerd. De levering van het benodigde staal wordt verzorgd door een aantal geselecteerde staalleveranciers welke garant staan voor korte levertijden en kwalitatief hoogwaardig staal, tegen een scherpe prijs. Voor de conservering van uw staalconstructie hebben wij een vaste samenwerking met een verzinkerij, spuiter en poedercoater welke de kwaliteit en levertijd kunnen waarborgen die wij u willen bieden. Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk waarbij het voor ons vanzelfsprekend is dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Trapezium 350
3361 DL Sliedrecht
0184 - 745700

BT Marine Nederland B.V.

BT Marine Propellers Ltd kan worden gezien als marktleider als ontwerper en fabrikant van hoge kwaliteit scheepsschroeven, schroefassen en andere onderdelen voor voortstuwingsinstallaties aan de wereld markt. Wij zijn er trots op dat wij mogen leveren aan veel van ’s-Werelds top scheepswerven in zowel de commerciële sector, de militaire sector als de pleziervaart.

Brooshooftstraat 104
3371 JK Hardinxveld/Giessendam

Kortpack B.V.

Nu gevestigd in Gorinchem!! Kortpack is expert in verpakken ‘Gewoon’ iedere ondernemer, ieder organisatiebureau en elke reclamemaker die bedrukte en onbedrukte verpakkingsmaterialen zoekt, weet groothandel Kortpack BV feilloos te vinden. Kortpack is leverancier van nagenoeg elk type verpakkingsmateriaal. Tot en met slimme dispensers, zoals een unieke uitschuifbare buisfoliedispenser. Naast standaard verpakkingsmaterialen - rekwikkelfolie, noppenfolie, schuimfolie, tyraps, staalband en paklijst-enveloppen - levert Kortpack gepersonaliseerde materialen: van bedrukte tape, dozen, etiketten en afzetlint tot plastic draagtassen. “Onze webshops www.kortpack.nl en www.123kabelbinders.nl staan centraal, daar komen de meeste bestellingen binnen”, zegt Koos Kortland van Kortpack. “Na deze webshop-bestellingen ontstaat vaak een uitgebreider klantcontact, met veel interesse voor ons omvangrijke assortiment. Voor specialistische vragen zijn we telefonisch bereikbaar. Dan kunnen we advies geven en specifieke wensen invullen. Als dat nodig is, maken we een ontwerp en na akkoord leveren we op de kortst mogelijke termijn. Dat is onze kracht, omdat we samenwerken met toonaangevende producenten. Daarom weten we dat wij altijd hoogwaardige kwaliteit leveren. Bovendien hebben we een grote voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is.” Door de import van verschillende producten uit het Verre Oosten, waaronder kabelbinders, is Kortpack in staat deze artikelen scherp geprijsd aan te bieden. Kortpack heeft naast scherpe prijzen een hoog serviceniveau en korte levertijden. Koos Kortland: “Dat zijn onze kernbegrippen. Maximale klanttevredenheid staat voorop. Wij laten geen vraag onbeantwoord.”

Schelluinsestraat 70
4203 NN • Gorinchem
0184 - 614 256

Hagitech Zonnepanelen

Welkom bij Hagitech Zonnepanelen Hardinxveld, de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over zonnepanelen. Wij leveren ALL-IN zonnepaneel installaties, maar kunnen naar wens ook zorg dragen voor alleen levering van onze kwaliteitsproducten.

Ambachtstraat 1c
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184-763498

Bouwmensen Zuid-Holland Zuid – vestiging Hardinxveld-Giessendam

Voor een opleiding in de bouwsector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw in de regio. We werken vanuit twee locaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht. Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of architect. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Houtschelf 10
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
0184 615312

Klijn Infra BV

Klijn Infra B.V. is een modern bedrijf met modern materieel, dat zich actief bezig houdt met het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en leidingwerken.  Klijn Infra B.V. heeft een sterk regionale functie en is daarom in de directe omgeving van de vestigingsplaats een veel geziene onderneming. 

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld/Giessendam
0184-612346

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

A15 Keukenstudio

.

Houweningeweer 8
3371 PP • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 221

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Dame Elektrotechniek

Klantvriendelijkheid staat bij Dame Elektrotechniek hoog in het vaandel. Met toewijding en vakmanschap worden alle elektrawerkzaamheden uitgevoerd, variërend van het plaatsen van extra stopcontacten of aanpassen van de meterkast tot een complete nieuwe installatie. Ook voor storingen en keuringen van uw elektra-installatie kunt u bij Dame Elektrotechniek terecht. Kortom, het juiste adres voor elektrotechnische werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte. U kunt uiteraard ook terecht voor advies.

Rivierdijk 75
3372 BH • Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's