Bouw & Industrie • 59 leden

Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding

Begonnen als Staalconstructie bedrijf in Hardinxveld-Giessendam en sinds 2000 gevestigd in Sliedrecht. In de loop van de jaren uitgegroeid tot groothandel in ijzerwaren en gereedschappen en als groothandel in bedrijfskleding. Het ontstaan van dit unieke familie bedrijf vindt zijn oorsprong zelfs in het begin van 1900! Het uitgebreide assortiment van Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding is ontstaan door de vraag van de klant en door altijd op zoek te zijn naar het beste voor iedere toepassing. Denk daarbij aan bouw en aannemersbedrijven maar ook aan utiliteitsbouw, scheepswerven, scholen, uitzendbureaus, werkplaatsen, loodgieters, installateurs, transport en grondverzetbedrijven, schilders, woningbouwverenigingen, (scheeps) interieurbetimmering, groenvoorziening, metaalbewerking, zzp-ers enz. Uniek en onderscheidend zijn wij geworden door onze sterke regiofunctie! Deze is ontstaan vanuit een zeer breed assortiment, grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en onze vakkundige medewerkers. Ook kunt u bij ons terecht voor keuren, repareren, slijpen en verhuur en zijn we onderscheidend met onze eigen unieke dagelijkse bezorgdienst! In de regio van Alblasserdam tot en met Meerkerk geldt zelfs ’s morgens besteld, ’s middags al bij afgeleverd! Onze professionals weten hoe ze u kunnen ontzorgen en kunnen u echt adviseren. Als het bijvoorbeeld gaat om Hang- en Sluitwerk of PBM (Persoonlijk Beschermende Middelen) hebben wij daar zelfs specialisten voor in huis! Voor het specialisme, de vele mogelijkheden en het uitgebreide programma is van Wijngaarden Groothandel samen met Super Safe Bedrijfskleding hét adres voor u. En alles onder één dak, wel zo gemakkelijk! Iedere werkdag van 07:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 12:00 bent u hartelijk welkom! Wij zijn trots op onze trouwe klanten en ons fantastische team van medewerkers die er voor zorgen dat ons bedrijf in de regio een begrip is, en invulling geven aan onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’ Voor iedereen die in de afgelopen 100 jaar nog geen kennis met ons heeft gemaakt: de koffie staat klaar!!

Trapezium 350
3364 DL • Sliedrecht
0184 618495

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

HCP Spuit- en decoratiewerk

HCP Spuit- en decoratiewerk, Chris Pouw, is de zelfstandige ervaren vakman in spuit en schilderwerken uit Hardinxveld-Giessendam. Bij Chris gaat het voornamelijk over hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid in het vakmanschap. Chris Pouw heeft méér dan 30 jaar ervaring in het spuit, decoratie en schildervak en heeft voor diverse projecten gewerkt in de auto, reclame- en marinebranche. HCP stelt hoge eisen aan zichzelf op gebied van vakmanschap en materialen en zorgt er voor dat alles netjes en verzorgd wordt achter gelaten.

Weteringstraat 26
3372 CS Hardinxveld-Giessendam
0623-270010

Van Houwelingen Giessenburg B.V.

Wij zijn Van Houwelingen Giessenburg, een bedrijf waar met enthousiasme en liefde voor het vak bouw- en verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze kernactiviteit richt zich voornamelijk op de markt van particuliere woningbezitters. Voor hen bouwen en onderhouden we hun leef-, woon- en, wat tegenwoordig ook steeds meer het geval is, hun werkomgeving. We zien het als onze missie om een betrouwbare en deskundige bouwpartner te zijn in en rond onze vestigingsplaats.

Bovenkerkseweg 19
3381 KA • Giessenburg

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

Partents Verhuur

We zijn een partyverhuur, dat materiaal verzorgt voor familie- bedrijfs- en vriendenfeesten. Veel van onze klanten komen uit Hardinxveld, maar ons ook in de omliggende plaatsen zoals; Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Giessenburg, Gorinchem enz weet men ons te vinden. U kunt bij ons terecht voor 1 statafel, maar ook voor een compleet ingerichte partytent. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we de artikelen verhuren voor een goede prijs. Door onze samenwerking met cateringbedrijven is het ook mogelijk om het culinaire gedeelte van uw (bedrijfs)feest, bruiloft, opendag of familiefeest te verzorgen.

Buitendams 449
3371 BJ • Hardinxveld-Giessendam
06 - 3635 9349

Kortpack B.V.

Nu gevestigd in Gorinchem!! Kortpack is expert in verpakken ‘Gewoon’ iedere ondernemer, ieder organisatiebureau en elke reclamemaker die bedrukte en onbedrukte verpakkingsmaterialen zoekt, weet groothandel Kortpack BV feilloos te vinden. Kortpack is leverancier van nagenoeg elk type verpakkingsmateriaal. Tot en met slimme dispensers, zoals een unieke uitschuifbare buisfoliedispenser. Naast standaard verpakkingsmaterialen - rekwikkelfolie, noppenfolie, schuimfolie, tyraps, staalband en paklijst-enveloppen - levert Kortpack gepersonaliseerde materialen: van bedrukte tape, dozen, etiketten en afzetlint tot plastic draagtassen. “Onze webshops www.kortpack.nl en www.123kabelbinders.nl staan centraal, daar komen de meeste bestellingen binnen”, zegt Koos Kortland van Kortpack. “Na deze webshop-bestellingen ontstaat vaak een uitgebreider klantcontact, met veel interesse voor ons omvangrijke assortiment. Voor specialistische vragen zijn we telefonisch bereikbaar. Dan kunnen we advies geven en specifieke wensen invullen. Als dat nodig is, maken we een ontwerp en na akkoord leveren we op de kortst mogelijke termijn. Dat is onze kracht, omdat we samenwerken met toonaangevende producenten. Daarom weten we dat wij altijd hoogwaardige kwaliteit leveren. Bovendien hebben we een grote voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is.” Door de import van verschillende producten uit het Verre Oosten, waaronder kabelbinders, is Kortpack in staat deze artikelen scherp geprijsd aan te bieden. Kortpack heeft naast scherpe prijzen een hoog serviceniveau en korte levertijden. Koos Kortland: “Dat zijn onze kernbegrippen. Maximale klanttevredenheid staat voorop. Wij laten geen vraag onbeantwoord.”

Schelluinsestraat 70
4203 NN • Gorinchem
0184 - 614 256

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

M.T.H. – meubel- en timmerbedrijf Hardinxveld

M.T.H. is een bedrijf dat zijn werkzaamheden vindt in het nauwkeurige timmer- en meubelwerk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Jacht & Scheepsbetimmeringen maar ook Woning & Winkelbetimmeringen.

Rivierdijk 363
3372 BT Hardinxveld-Giessendam
0184 670825/ 0620 490740

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's