Bouw & Industrie • 59 leden

Lock Transport BV

Lock Transport is een transportbedrijf met een rijke historie, dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam. Vanuit ons moderne pand verzorgen wij dagelijks servicegerichte transportdiensten. Van korte ritten in het binnenland tot lange ritten buiten de landsgrenzen. Onze onderneming bezit een grote diversiteit aan transportmaterieel en kan zo aan een grote transportbehoefte voldoen Dagelijks bevinden zich 40 vrachtwagens op de Nederlandse- en Europese wegen, allemaal onderweg om de klant tevreden te maken en te houden. Hierbij staat klantgerichtheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid

Industriestraat 4 b
3371 XD Hardinxveld/Giessendam
0184-613877

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Bouwonderneming Stout BV/ Herkon BV

Bouwen met hart en ziel Bouwonderneming Stout is een degelijke, veelzijdige, middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dit geldt zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw: stadhuizen, kantoren , multifunctionele centra, kerken, scholen, zorgcentra, bedrijfsgebouwen en winkels. In Stout vindt u een gedreven partner voor de realisatie van uw bouwplannen, een gestroomlijnde organisatie die elke fase van het proces beheerst, van ontwerp tot realisatie. Een hecht team vakmensen staat permanent klaar om u op uw wenken te bedienen. Kenmerkend voor onze manier van werken is persoonlijke betrokkenheid. Iedereen in onze organisatie, van directie tot opperman, van calculator tot uitvoerder heeft maar één doel: realiseren van projecten die 100% beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kade 34
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
088-4401000

JSB Elektrotechniek B.V.

In 2007 wordt JSB Elektrotechniek opgericht. JSB Elektrotechniek legt de elektriciteit voor zowel bedrijven als particulieren aan. Daarnaast voorziet het bedrijf ook panden van data- en brandmeldinstallaties. Dankzij de jarenlange ervaring en het grote netwerk van dit bedrijf is het mogelijk om iedere klus aan te nemen.

Rijshaak 18a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 311

A15 Keukenstudio

.

Houweningeweer 8
3371 PP • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 221

HCP Spuit- en decoratiewerk

HCP Spuit- en decoratiewerk, Chris Pouw, is de zelfstandige ervaren vakman in spuit en schilderwerken uit Hardinxveld-Giessendam. Bij Chris gaat het voornamelijk over hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid in het vakmanschap. Chris Pouw heeft méér dan 30 jaar ervaring in het spuit, decoratie en schildervak en heeft voor diverse projecten gewerkt in de auto, reclame- en marinebranche. HCP stelt hoge eisen aan zichzelf op gebied van vakmanschap en materialen en zorgt er voor dat alles netjes en verzorgd wordt achter gelaten.

Weteringstraat 26
3372 CS Hardinxveld-Giessendam
0623-270010

D.K.S. bv

Plaatmateriaal en lijstwerken in diverse soorten en maten bestelt u bij D.K.S. Wij hebben ons toegelegd op het produceren en leveren van scheeps-, jacht en interieurbetimmering.

Nijverheidsstraat 26
3371 XE Hardinxveld/Giessendam
0184-618737

Zwets Industrievloeren BV

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw bedrijfsvloer. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwoorden waar wij mee werken.

Wiedhaak 13
3371 KD . Hardinxveld-Giessendam

Buyk Constructies B.V.

Buyk Constructies B.V. is een constructiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in het verwerken van staal. Staalverwerking in de breedste en diepste zin van het woord. Er wordt niet alleen een zeer gevarieerd aanbod van producten vervaardigd van trappen, bordessen, liftschachten, dak railtrajecten en kunstwerken, maar men is ook in staat deze te ontwerpen, te monteren en te installeren met een eigen gecertificeerde montageploeg. Buyk Constructies B.V. biedt de klant een totaalpakket dankzij een combinatie van vaardigheden en kennis.

Rivierdijk 641
3371 EE • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 225

Jereco Installatietechniek BV

Jereco Installatietechniek

Rijshaak 20a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 412385/ 0613 - 359917

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's