Bouw & Industrie • 59 leden

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Van Hoften Installatietechniek B.V.

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Onze klantenkring bestaat uit aannemers en ontwikkelaars met wie wij duurzame relaties onderhouden. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Stek 11
3371 KG • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 544

Van Wijngaarden Staal

Ons bedrijf is een moderne allround onderneming gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Gezien onze flexibele instelling en gerichte aanpak zijn wij in staat om snel op uw specifieke wensen in te springen en te zorgen voor korte levertijden. Al het tekenwerk gebeurt met HiCad 3D en Autocad 2D, waardoor mogelijke fouten in de maatvoering tot praktisch nul worden gereduceerd. De levering van het benodigde staal wordt verzorgd door een aantal geselecteerde staalleveranciers welke garant staan voor korte levertijden en kwalitatief hoogwaardig staal, tegen een scherpe prijs. Voor de conservering van uw staalconstructie hebben wij een vaste samenwerking met een verzinkerij, spuiter en poedercoater welke de kwaliteit en levertijd kunnen waarborgen die wij u willen bieden. Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk waarbij het voor ons vanzelfsprekend is dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Trapezium 350
3361 DL Sliedrecht
0184 - 745700

Autobedrijf Van Lopik B.V.

In tijden van crisis waarin alles duurder wordt hebben wij als statement aangenomen dat wij anders willen zijn dan andere bedrijven “ ons doel is de klant koning laten zijn en qua service net die stappen harder te lopen dan strikt noodzakelijk zou hoeven zijn, als een klant bij ons geweest is willen wij dat ze tevreden het bedrijf verlaten en zullen zeggen, deze mensen hebben hart voor hun werk en werken met zorg en passie aan onze auto”.

Rivierdijk 383
3371 BT • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 982

Van Es architecten

Van Es architecten is een architectenburo gevestigd in Sliedrecht en verricht ontwerp- en advieswerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Naast vernieuwende gebouwontwerpen levert van Es architecten de volledige technische uitwerking en professionele bouwkundige begeleiding. Tevens heeft van Es architecten een 3D afdeling voor visualisaties en presentaties. Kwart eeuw Algemeen directeur Piet van Es schetst zijn bedrijf als dynamisch en klantgericht. De organisatie bestaat inmiddels ruim 30 jaar en maakt zich op voor de volgende kwart eeuw. “Door onze ervaring en creativiteit zijn wij in staat elke keer tot een unieke oplossing te komen”, zegt Van Es. “Door te blijven investeren in kwaliteit en innovatie, zoals onder andere in 3D Building Information Modeling (BIM) software, staat van Es architecten ook in de toekomst garant voor kwalitatieve ontwerpen.” Totaalpakket van Es architecten onderscheidt zich door de hechte manier van samenwerken met verschillende partijen en door het totaalaanbod van diensten. Architectuur, engineering en management zijn de drie disciplines binnen het bedrijf. “Onze ervaren projectleiders en tekenaars staat garant voor kwalitatieve bouwkundige uitwerking en begeleiding,” aldus Van Es. Met 12 medewerkers is van Es architecten een middelgroot architectenburo. Op dit moment werkt het bedrijf aan diverse projecten variërend van woningbouw en utiliteitsbouw tot interieur en projectmatig meubelontwerp.

Rivierdijk 72a
3361 AR • Sliedrecht
0184 - 615569

Bouwonderneming Stout BV/ Herkon BV

Bouwen met hart en ziel Bouwonderneming Stout is een degelijke, veelzijdige, middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dit geldt zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw: stadhuizen, kantoren , multifunctionele centra, kerken, scholen, zorgcentra, bedrijfsgebouwen en winkels. In Stout vindt u een gedreven partner voor de realisatie van uw bouwplannen, een gestroomlijnde organisatie die elke fase van het proces beheerst, van ontwerp tot realisatie. Een hecht team vakmensen staat permanent klaar om u op uw wenken te bedienen. Kenmerkend voor onze manier van werken is persoonlijke betrokkenheid. Iedereen in onze organisatie, van directie tot opperman, van calculator tot uitvoerder heeft maar één doel: realiseren van projecten die 100% beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kade 34
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
088-4401000

H. Krijgsman Installatietechniek

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van koper- lood- en zinkwerken en bitumineuze dakbedekkingen. Ons bedrijf is ontstaan in 2006. Herber Krijgsman is vanaf 1989 actief in het loodgieterswerk, waardoor wij over meer dan 25 jaar ervaring beschikken. Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wenst u een prijsopgave, dan kan ik altijd bij u langskomen om de situatie te bekijken

Buitendams 183
3371 BD Hardinxveld/Giessendam

SUN-CELL BV

Zonnestroom - Installaties

Griendaak 8
3371 KH • Hardinxveld-Giessendam
0653-855529

A15 Keukenstudio

.

Houweningeweer 8
3371 PP • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 221

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's