Bouw & Industrie • 59 leden

A15 Keukenstudio

.

Houweningeweer 8
3371 PP • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 221

Dukel Elektrotechnisch Bedrijf B.V.

Op zoek naar een elektricien? Dukel Electro Technisch Bedrijf BV is één van de beste elektriciens uit Hardinxveld-Giessendam. De medewerkers van Dukel Electro Technisch Bedrijf BV hebben allen ruime ervaring. Met zijn enorme ervaring voldoet Dukel Electro Technisch Bedrijf BV altijd aan al je verwachtingen. Wat jouw opgave ook is, van het ophangen van lampen tot het vervangen van alle elektra in huis, Dukel Electro Technisch Bedrijf BV staat voortdurend voor je klaar. Maak een afspraak met Dukel Electro Technisch Bedrijf BV en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Molenstraat 2a
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 371

Bouwonderneming Stout BV/ Herkon BV

Bouwen met hart en ziel Bouwonderneming Stout is een degelijke, veelzijdige, middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dit geldt zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw: stadhuizen, kantoren , multifunctionele centra, kerken, scholen, zorgcentra, bedrijfsgebouwen en winkels. In Stout vindt u een gedreven partner voor de realisatie van uw bouwplannen, een gestroomlijnde organisatie die elke fase van het proces beheerst, van ontwerp tot realisatie. Een hecht team vakmensen staat permanent klaar om u op uw wenken te bedienen. Kenmerkend voor onze manier van werken is persoonlijke betrokkenheid. Iedereen in onze organisatie, van directie tot opperman, van calculator tot uitvoerder heeft maar één doel: realiseren van projecten die 100% beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kade 34
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
088-4401000

Brouwer bouwkostenadviesburo BV

Brouwer Bouwkostenadviesburo is een full-service bedrijf, altijd gericht op een persoonlijke en klantgerichte relatie om van daaruit de beste kwaliteit te kunnen leveren tegen een concurrerende prijs. Opgericht in 2002 vanuit een brede ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw en industriebouw is Brouwer Bouwkostenadviesburo nu al 15 jaar actief met calculatie en advies voor diverse aannemers, onderaannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Grutto 23
3371 JL Hardinxveld/Giessendam

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Klimaatservice Holland B.V.

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. Bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken

Postbus 118
3370 AC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 613 911

Zwets Industrievloeren BV

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw bedrijfsvloer. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwoorden waar wij mee werken.

Wiedhaak 13
3371 KD . Hardinxveld-Giessendam

Den Breejen Timmerwerken

Renovatie woningen, kozijnen, deuren, vloeren, daken

Sluisweg 17
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
06-21528396

BT Marine Nederland B.V.

BT Marine Propellers Ltd kan worden gezien als marktleider als ontwerper en fabrikant van hoge kwaliteit scheepsschroeven, schroefassen en andere onderdelen voor voortstuwingsinstallaties aan de wereld markt. Wij zijn er trots op dat wij mogen leveren aan veel van ’s-Werelds top scheepswerven in zowel de commerciële sector, de militaire sector als de pleziervaart.

Brooshooftstraat 104
3371 JK Hardinxveld/Giessendam

Hagitech Zonnepanelen

Welkom bij Hagitech Zonnepanelen Hardinxveld, de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over zonnepanelen. Wij leveren ALL-IN zonnepaneel installaties, maar kunnen naar wens ook zorg dragen voor alleen levering van onze kwaliteitsproducten.

Ambachtstraat 1c
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184-763498

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's