Bouw & Industrie • 59 leden

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Buyk Constructies B.V.

Buyk Constructies B.V. is een constructiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in het verwerken van staal. Staalverwerking in de breedste en diepste zin van het woord. Er wordt niet alleen een zeer gevarieerd aanbod van producten vervaardigd van trappen, bordessen, liftschachten, dak railtrajecten en kunstwerken, maar men is ook in staat deze te ontwerpen, te monteren en te installeren met een eigen gecertificeerde montageploeg. Buyk Constructies B.V. biedt de klant een totaalpakket dankzij een combinatie van vaardigheden en kennis.

Rivierdijk 641
3371 EE • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 225

Partents Verhuur

We zijn een partyverhuur, dat materiaal verzorgt voor familie- bedrijfs- en vriendenfeesten. Veel van onze klanten komen uit Hardinxveld, maar ons ook in de omliggende plaatsen zoals; Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Giessenburg, Gorinchem enz weet men ons te vinden. U kunt bij ons terecht voor 1 statafel, maar ook voor een compleet ingerichte partytent. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we de artikelen verhuren voor een goede prijs. Door onze samenwerking met cateringbedrijven is het ook mogelijk om het culinaire gedeelte van uw (bedrijfs)feest, bruiloft, opendag of familiefeest te verzorgen.

Buitendams 449
3371 BJ • Hardinxveld-Giessendam
06 - 3635 9349

VTO Metaalbewerking

VTO is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op de (petrochemische) industrie en de offshore. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse verspanende bewerkingen en fijnmechanische bewerkingen zoals leppen en het uitvoeren van speciale finishen voor kritische afsluiter onderdelen.

Prisma 55
3364 DJ Sliedrecht
0683-212520

H. Krijgsman Installatietechniek

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van koper- lood- en zinkwerken en bitumineuze dakbedekkingen. Ons bedrijf is ontstaan in 2006. Herber Krijgsman is vanaf 1989 actief in het loodgieterswerk, waardoor wij over meer dan 25 jaar ervaring beschikken. Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wenst u een prijsopgave, dan kan ik altijd bij u langskomen om de situatie te bekijken

Buitendams 183
3371 BD Hardinxveld/Giessendam

Van Hoften Installatietechniek B.V.

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Onze klantenkring bestaat uit aannemers en ontwikkelaars met wie wij duurzame relaties onderhouden. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Stek 11
3371 KG • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 544

Van der Padt Deuren BV

VAN DER PADT DEUREN B.V. is een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfs- en garagedeuren. Wij richten ons op verkoop, service, onderhoud en renovatie van deuren, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en bestrijken daardoor geheel Midden-Nederland.

3373 AC Hardinxveld/Giessendam
Binnendams 101E
0184-621715

Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1990 en is dé specialist op het gebied van kopiëer-, print- en scanwerk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. Hieronder een beknopte weergave van onze werkzaamheden.

Postbus 304
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 455

Bouwonderneming Stout BV/ Herkon BV

Bouwen met hart en ziel Bouwonderneming Stout is een degelijke, veelzijdige, middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dit geldt zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw: stadhuizen, kantoren , multifunctionele centra, kerken, scholen, zorgcentra, bedrijfsgebouwen en winkels. In Stout vindt u een gedreven partner voor de realisatie van uw bouwplannen, een gestroomlijnde organisatie die elke fase van het proces beheerst, van ontwerp tot realisatie. Een hecht team vakmensen staat permanent klaar om u op uw wenken te bedienen. Kenmerkend voor onze manier van werken is persoonlijke betrokkenheid. Iedereen in onze organisatie, van directie tot opperman, van calculator tot uitvoerder heeft maar één doel: realiseren van projecten die 100% beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kade 34
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
088-4401000

Den Breejen Timmerwerken

Renovatie woningen, kozijnen, deuren, vloeren, daken

Sluisweg 17
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
06-21528396

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's