Bouw & Industrie • 59 leden

Dukel Elektrotechnisch Bedrijf B.V.

Op zoek naar een elektricien? Dukel Electro Technisch Bedrijf BV is één van de beste elektriciens uit Hardinxveld-Giessendam. De medewerkers van Dukel Electro Technisch Bedrijf BV hebben allen ruime ervaring. Met zijn enorme ervaring voldoet Dukel Electro Technisch Bedrijf BV altijd aan al je verwachtingen. Wat jouw opgave ook is, van het ophangen van lampen tot het vervangen van alle elektra in huis, Dukel Electro Technisch Bedrijf BV staat voortdurend voor je klaar. Maak een afspraak met Dukel Electro Technisch Bedrijf BV en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Molenstraat 2a
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 371

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Den Breejen Timmerwerken

Renovatie woningen, kozijnen, deuren, vloeren, daken

Sluisweg 17
3371 EP Hardinxveld/Giessendam
06-21528396

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Merbo B.V. Interieurbouw

Merbo interieurbouw een veelzijdig bedrijf wat al meer dan 25 jaar interieur meubelwerk maakt in vele segmenten. Van balies voor bedrijven tot garderobe kasten in scholen. Alles wordt opmaat en op wens van de klant geproduceerd in alle mogelijke materialen en kleuren. Recente werken van ons zijn het volledige interieur van de Rabobank in Sliedrecht, de herinrichting van 5 verdiepingen in het kantoor van Tommy Hilfinger te Amsterdam of de herinrichting van de monumentale oude Bibliotheek in Delft. Voor impressies van ons werk kijk op onze website www.merbo.nl Contact kunt u met ons opnemen via info@merbo.nl

Buitendams 69
3371 BB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615087

Klimaatservice Holland B.V.

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. Bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken

Postbus 118
3370 AC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 613 911

Hagitech Zonnepanelen

Welkom bij Hagitech Zonnepanelen Hardinxveld, de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over zonnepanelen. Wij leveren ALL-IN zonnepaneel installaties, maar kunnen naar wens ook zorg dragen voor alleen levering van onze kwaliteitsproducten.

Ambachtstraat 1c
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184-763498

Partents Verhuur

We zijn een partyverhuur, dat materiaal verzorgt voor familie- bedrijfs- en vriendenfeesten. Veel van onze klanten komen uit Hardinxveld, maar ons ook in de omliggende plaatsen zoals; Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Giessenburg, Gorinchem enz weet men ons te vinden. U kunt bij ons terecht voor 1 statafel, maar ook voor een compleet ingerichte partytent. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we de artikelen verhuren voor een goede prijs. Door onze samenwerking met cateringbedrijven is het ook mogelijk om het culinaire gedeelte van uw (bedrijfs)feest, bruiloft, opendag of familiefeest te verzorgen.

Buitendams 449
3371 BJ • Hardinxveld-Giessendam
06 - 3635 9349

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

De Combinatie Interieurbouw

Uitstraling is voor bedrijven van groot belang. Het interieur speelt hierin een belangrijke rol. Het bepaalt uiteindelijk de eerste indruk bij klanten. De Combinatie Interieurbouw verzorgt voor diverse opdrachtgevers het interieur naar volle tevredenheid. Wij werken onder andere voor scheepswerven, particulieren en diverse instanties. Wij verzorgen maatwerk interieur op alle gebieden. Alles is dus mogelijk! Heeft u interesse? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs.

Nijverheidsstraat 11
3371 XE • Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's