Bouw & Industrie • 59 leden

Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1990 en is dé specialist op het gebied van kopiëer-, print- en scanwerk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. Hieronder een beknopte weergave van onze werkzaamheden.

Postbus 304
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 455

Insieme Verkoopmanagement

Waarom ik, Agnes Stam van Insieme, werk voor projectontwikkelaars, aannemers en andere vastgoedspecialisten? Om hen te ontzorgen. Er voor te zorgen dat met op maat gemaakte marketing- en promotiepakketten de verkoop van woningen leidt tot een vlotte en tot in de puntjes verzorgde verkoop. Om met persoonlijke aandacht, tijd en zorg voor de koper, de verkoop af te stemmen op de steeds veranderende woonwensen en woonbeleving. Er zo voor te zorgen dat we, naast een vlotte verkoop, ook te maken hebben met een zeer tevreden koper. Samen met u maakt Insieme het verschil !

Weteringstraat 14
3372 CS • Hardinxveld-Giessendam

Beschutt Windschermen

Beschutt is dé specialist in vaste windschermen. Met onze productrange spreken we particulieren, horecabedrijven en werkgevers aan die een windvrij terras willen creëren. Wij vervaardigen al onze windschermen in eigen beheer. Wij vinden dat we als specialist de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen leveren als we zelf produceren, leveren en plaatsen. We meten zelf uw windscherm in, bedenken de beste fundatieoplossing en blijven verantwoordelijk voor de kwaliteit – ook na plaatsing. U krijgt jarenlange garantie, en al die tijd hoeft u maar één telefoonnummer te bellen als u vragen hebt. Dat is een veilig idee.

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld/Giessendam
0184-635445

Van Wijngaarden Staal

Ons bedrijf is een moderne allround onderneming gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Gezien onze flexibele instelling en gerichte aanpak zijn wij in staat om snel op uw specifieke wensen in te springen en te zorgen voor korte levertijden. Al het tekenwerk gebeurt met HiCad 3D en Autocad 2D, waardoor mogelijke fouten in de maatvoering tot praktisch nul worden gereduceerd. De levering van het benodigde staal wordt verzorgd door een aantal geselecteerde staalleveranciers welke garant staan voor korte levertijden en kwalitatief hoogwaardig staal, tegen een scherpe prijs. Voor de conservering van uw staalconstructie hebben wij een vaste samenwerking met een verzinkerij, spuiter en poedercoater welke de kwaliteit en levertijd kunnen waarborgen die wij u willen bieden. Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk waarbij het voor ons vanzelfsprekend is dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Trapezium 350
3361 DL Sliedrecht
0184 - 745700

Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding

Begonnen als Staalconstructie bedrijf in Hardinxveld-Giessendam en sinds 2000 gevestigd in Sliedrecht. In de loop van de jaren uitgegroeid tot groothandel in ijzerwaren en gereedschappen en als groothandel in bedrijfskleding. Het ontstaan van dit unieke familie bedrijf vindt zijn oorsprong zelfs in het begin van 1900! Het uitgebreide assortiment van Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding is ontstaan door de vraag van de klant en door altijd op zoek te zijn naar het beste voor iedere toepassing. Denk daarbij aan bouw en aannemersbedrijven maar ook aan utiliteitsbouw, scheepswerven, scholen, uitzendbureaus, werkplaatsen, loodgieters, installateurs, transport en grondverzetbedrijven, schilders, woningbouwverenigingen, (scheeps) interieurbetimmering, groenvoorziening, metaalbewerking, zzp-ers enz. Uniek en onderscheidend zijn wij geworden door onze sterke regiofunctie! Deze is ontstaan vanuit een zeer breed assortiment, grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en onze vakkundige medewerkers. Ook kunt u bij ons terecht voor keuren, repareren, slijpen en verhuur en zijn we onderscheidend met onze eigen unieke dagelijkse bezorgdienst! In de regio van Alblasserdam tot en met Meerkerk geldt zelfs ’s morgens besteld, ’s middags al bij afgeleverd! Onze professionals weten hoe ze u kunnen ontzorgen en kunnen u echt adviseren. Als het bijvoorbeeld gaat om Hang- en Sluitwerk of PBM (Persoonlijk Beschermende Middelen) hebben wij daar zelfs specialisten voor in huis! Voor het specialisme, de vele mogelijkheden en het uitgebreide programma is van Wijngaarden Groothandel samen met Super Safe Bedrijfskleding hét adres voor u. En alles onder één dak, wel zo gemakkelijk! Iedere werkdag van 07:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 12:00 bent u hartelijk welkom! Wij zijn trots op onze trouwe klanten en ons fantastische team van medewerkers die er voor zorgen dat ons bedrijf in de regio een begrip is, en invulling geven aan onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’ Voor iedereen die in de afgelopen 100 jaar nog geen kennis met ons heeft gemaakt: de koffie staat klaar!!

Trapezium 350
3364 DL • Sliedrecht
0184 618495

JSB Elektrotechniek B.V.

In 2007 wordt JSB Elektrotechniek opgericht. JSB Elektrotechniek legt de elektriciteit voor zowel bedrijven als particulieren aan. Daarnaast voorziet het bedrijf ook panden van data- en brandmeldinstallaties. Dankzij de jarenlange ervaring en het grote netwerk van dit bedrijf is het mogelijk om iedere klus aan te nemen.

Rijshaak 18a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 311

Jereco Installatietechniek BV

Jereco Installatietechniek

Rijshaak 20a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 412385/ 0613 - 359917

Klijn Infra BV

Klijn Infra B.V. is een modern bedrijf met modern materieel, dat zich actief bezig houdt met het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en leidingwerken.  Klijn Infra B.V. heeft een sterk regionale functie en is daarom in de directe omgeving van de vestigingsplaats een veel geziene onderneming. 

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld/Giessendam
0184-612346

Van Es architecten

Van Es architecten is een architectenburo gevestigd in Sliedrecht en verricht ontwerp- en advieswerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Naast vernieuwende gebouwontwerpen levert van Es architecten de volledige technische uitwerking en professionele bouwkundige begeleiding. Tevens heeft van Es architecten een 3D afdeling voor visualisaties en presentaties. Kwart eeuw Algemeen directeur Piet van Es schetst zijn bedrijf als dynamisch en klantgericht. De organisatie bestaat inmiddels ruim 30 jaar en maakt zich op voor de volgende kwart eeuw. “Door onze ervaring en creativiteit zijn wij in staat elke keer tot een unieke oplossing te komen”, zegt Van Es. “Door te blijven investeren in kwaliteit en innovatie, zoals onder andere in 3D Building Information Modeling (BIM) software, staat van Es architecten ook in de toekomst garant voor kwalitatieve ontwerpen.” Totaalpakket van Es architecten onderscheidt zich door de hechte manier van samenwerken met verschillende partijen en door het totaalaanbod van diensten. Architectuur, engineering en management zijn de drie disciplines binnen het bedrijf. “Onze ervaren projectleiders en tekenaars staat garant voor kwalitatieve bouwkundige uitwerking en begeleiding,” aldus Van Es. Met 12 medewerkers is van Es architecten een middelgroot architectenburo. Op dit moment werkt het bedrijf aan diverse projecten variërend van woningbouw en utiliteitsbouw tot interieur en projectmatig meubelontwerp.

Rivierdijk 72a
3361 AR • Sliedrecht
0184 - 615569

H. Krijgsman Installatietechniek

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van koper- lood- en zinkwerken en bitumineuze dakbedekkingen. Ons bedrijf is ontstaan in 2006. Herber Krijgsman is vanaf 1989 actief in het loodgieterswerk, waardoor wij over meer dan 25 jaar ervaring beschikken. Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wenst u een prijsopgave, dan kan ik altijd bij u langskomen om de situatie te bekijken

Buitendams 183
3371 BD Hardinxveld/Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's