Bouw & Industrie • 60 leden

Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding

Begonnen als Staalconstructie bedrijf in Hardinxveld-Giessendam en sinds 2000 gevestigd in Sliedrecht. In de loop van de jaren uitgegroeid tot groothandel in ijzerwaren en gereedschappen en als groothandel in bedrijfskleding. Het ontstaan van dit unieke familie bedrijf vindt zijn oorsprong zelfs in het begin van 1900! Het uitgebreide assortiment van Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding is ontstaan door de vraag van de klant en door altijd op zoek te zijn naar het beste voor iedere toepassing. Denk daarbij aan bouw en aannemersbedrijven maar ook aan utiliteitsbouw, scheepswerven, scholen, uitzendbureaus, werkplaatsen, loodgieters, installateurs, transport en grondverzetbedrijven, schilders, woningbouwverenigingen, (scheeps) interieurbetimmering, groenvoorziening, metaalbewerking, zzp-ers enz. Uniek en onderscheidend zijn wij geworden door onze sterke regiofunctie! Deze is ontstaan vanuit een zeer breed assortiment, grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en onze vakkundige medewerkers. Ook kunt u bij ons terecht voor keuren, repareren, slijpen en verhuur en zijn we onderscheidend met onze eigen unieke dagelijkse bezorgdienst! In de regio van Alblasserdam tot en met Meerkerk geldt zelfs ’s morgens besteld, ’s middags al bij afgeleverd! Onze professionals weten hoe ze u kunnen ontzorgen en kunnen u echt adviseren. Als het bijvoorbeeld gaat om Hang- en Sluitwerk of PBM (Persoonlijk Beschermende Middelen) hebben wij daar zelfs specialisten voor in huis! Voor het specialisme, de vele mogelijkheden en het uitgebreide programma is van Wijngaarden Groothandel samen met Super Safe Bedrijfskleding hét adres voor u. En alles onder één dak, wel zo gemakkelijk! Iedere werkdag van 07:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 12:00 bent u hartelijk welkom! Wij zijn trots op onze trouwe klanten en ons fantastische team van medewerkers die er voor zorgen dat ons bedrijf in de regio een begrip is, en invulling geven aan onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’ Voor iedereen die in de afgelopen 100 jaar nog geen kennis met ons heeft gemaakt: de koffie staat klaar!!

Trapezium 350
3364 DL • Sliedrecht
0184 618495

GJV Diesel service BV

In 2001 zette oprichter en eigenaar Gert-Jan Vlot de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met een grote kennis van dieseltechniek en de nodige jaren ervaring als monteur, is dit een waardevolle bagage. In 2005 is onze eerste vestiging geopend in Hardinxveld-Giessendam. GJV Diesel service is een ‘mensenbedrijf’ waarbij de wensen en eisen van onze klanten onze eerste belangrijkste zorg is. Ons team van deskundigen staan bekend voor hun inzet en toewijding bij het realiseren van lange-termijn projecten en noodreparaties. Onze expertise en ervaring staan garant voor een gedegen advies aan onze klanten, een perfecte uitvoering van alle projecten en een betrouwbare ondersteuning bij het gebruik en de behandeling van alle producten.

Ambachtstraat 16
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679225

Van Hoften Installatietechniek B.V.

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Onze klantenkring bestaat uit aannemers en ontwikkelaars met wie wij duurzame relaties onderhouden. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Stek 11
3371 KG • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 544

D.K.S. bv

Plaatmateriaal en lijstwerken in diverse soorten en maten bestelt u bij D.K.S. Wij hebben ons toegelegd op het produceren en leveren van scheeps-, jacht en interieurbetimmering.

Nijverheidsstraat 26
3371 XE Hardinxveld/Giessendam
0184-618737

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Van der Padt Deuren BV

VAN DER PADT DEUREN B.V. is een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfs- en garagedeuren. Wij richten ons op verkoop, service, onderhoud en renovatie van deuren, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en bestrijken daardoor geheel Midden-Nederland.

3373 AC Hardinxveld/Giessendam
Binnendams 101E
0184-621715

Gebr. de Vries

Gebr. De Vries is een bedrijf dat Vorkheftrucks, Stapelaars en alles wat daarbij hoort in- en verkoopt in goede gebruikte staat maar ook kunnen wij van diverse merken nieuw leveren. We verkopen de tweedehands heftrucks in alle merken, maten en soorten en inruilen is uiteraard ook mogelijk. Ook het leasen of huren behoort tot de mogelijkheden. Hier hebben wij al ruim 22 jaar ervaring mee dus wij zijn in staat om u een goed advies te geven. Ook verlenen wij een snelle service en reparatie indien nodig en kunnen wij uw jaarlijkse keuring/ onderhoud verzorgen.

Schrank 2
3371 KJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615552

Aannemersbedrijf Den Breejen

.

Nieuweweg 7a
3371 CJ • Hardinxveld-Giessendam
0648 - 270262

Quist Vloerisolatie BV

Wonen in een comfortabel huis, dat wil toch iedereen. Veel woningen in Nederland zijn niet of onvoldoende geïsoleerd. Het gaat bij isoleren vooral om ‘de schil van de woning’: dat is het dak, de muren en de vloer. Quist Vloerisolatie heeft specifiek gekozen voor het isoleren van vloeren. Dat is ons specialisme en daar kunnen we u alles over vertellen. Graag delen we onze expertise met u. Onze partners zijn weer specialist om muren en daken te isoleren.

Giessenstraat 13
3371 SC Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's