Bouw & Industrie • 59 leden

S.K.W. – Scheeps-, Kantoor en Winkelbetimmeringen

S.K.W. Scheeps-, kantoor en Winkelbetimmeringen

Buitendams 401A
3371 BH Hardinxveld-Giessendam
0184 -670246

Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1990 en is dé specialist op het gebied van kopiëer-, print- en scanwerk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. Hieronder een beknopte weergave van onze werkzaamheden.

Postbus 304
3370 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 630 455

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

Merbo B.V. Interieurbouw

Merbo interieurbouw een veelzijdig bedrijf wat al meer dan 25 jaar interieur meubelwerk maakt in vele segmenten. Van balies voor bedrijven tot garderobe kasten in scholen. Alles wordt opmaat en op wens van de klant geproduceerd in alle mogelijke materialen en kleuren. Recente werken van ons zijn het volledige interieur van de Rabobank in Sliedrecht, de herinrichting van 5 verdiepingen in het kantoor van Tommy Hilfinger te Amsterdam of de herinrichting van de monumentale oude Bibliotheek in Delft. Voor impressies van ons werk kijk op onze website www.merbo.nl Contact kunt u met ons opnemen via info@merbo.nl

Buitendams 69
3371 BB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615087

Hagitech Zonnepanelen

Welkom bij Hagitech Zonnepanelen Hardinxveld, de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over zonnepanelen. Wij leveren ALL-IN zonnepaneel installaties, maar kunnen naar wens ook zorg dragen voor alleen levering van onze kwaliteitsproducten.

Ambachtstraat 1c
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184-763498

Beschutt Windschermen

Beschutt is dé specialist in vaste windschermen. Met onze productrange spreken we particulieren, horecabedrijven en werkgevers aan die een windvrij terras willen creëren. Wij vervaardigen al onze windschermen in eigen beheer. Wij vinden dat we als specialist de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen leveren als we zelf produceren, leveren en plaatsen. We meten zelf uw windscherm in, bedenken de beste fundatieoplossing en blijven verantwoordelijk voor de kwaliteit – ook na plaatsing. U krijgt jarenlange garantie, en al die tijd hoeft u maar één telefoonnummer te bellen als u vragen hebt. Dat is een veilig idee.

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld/Giessendam
0184-635445

Van Houwelingen Giessenburg B.V.

Wij zijn Van Houwelingen Giessenburg, een bedrijf waar met enthousiasme en liefde voor het vak bouw- en verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze kernactiviteit richt zich voornamelijk op de markt van particuliere woningbezitters. Voor hen bouwen en onderhouden we hun leef-, woon- en, wat tegenwoordig ook steeds meer het geval is, hun werkomgeving. We zien het als onze missie om een betrouwbare en deskundige bouwpartner te zijn in en rond onze vestigingsplaats.

Bovenkerkseweg 19
3381 KA • Giessenburg

Dukel Elektrotechnisch Bedrijf B.V.

Op zoek naar een elektricien? Dukel Electro Technisch Bedrijf BV is één van de beste elektriciens uit Hardinxveld-Giessendam. De medewerkers van Dukel Electro Technisch Bedrijf BV hebben allen ruime ervaring. Met zijn enorme ervaring voldoet Dukel Electro Technisch Bedrijf BV altijd aan al je verwachtingen. Wat jouw opgave ook is, van het ophangen van lampen tot het vervangen van alle elektra in huis, Dukel Electro Technisch Bedrijf BV staat voortdurend voor je klaar. Maak een afspraak met Dukel Electro Technisch Bedrijf BV en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Molenstraat 2a
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 371

BT Marine Nederland B.V.

BT Marine Propellers Ltd kan worden gezien als marktleider als ontwerper en fabrikant van hoge kwaliteit scheepsschroeven, schroefassen en andere onderdelen voor voortstuwingsinstallaties aan de wereld markt. Wij zijn er trots op dat wij mogen leveren aan veel van ’s-Werelds top scheepswerven in zowel de commerciële sector, de militaire sector als de pleziervaart.

Brooshooftstraat 104
3371 JK Hardinxveld/Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's