Bouw & Industrie • 59 leden

Auto Indumij Hardinxveld

.

Wiedhaak 1-2
3371 KD • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 620 570

H. Krijgsman Installatietechniek

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van koper- lood- en zinkwerken en bitumineuze dakbedekkingen. Ons bedrijf is ontstaan in 2006. Herber Krijgsman is vanaf 1989 actief in het loodgieterswerk, waardoor wij over meer dan 25 jaar ervaring beschikken. Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wenst u een prijsopgave, dan kan ik altijd bij u langskomen om de situatie te bekijken

Buitendams 183
3371 BD Hardinxveld/Giessendam

Bouwmensen Zuid-Holland Zuid – vestiging Hardinxveld-Giessendam

Voor een opleiding in de bouwsector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw in de regio. We werken vanuit twee locaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht. Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of architect. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Houtschelf 10
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
0184 615312

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

Van Houwelingen Giessenburg B.V.

Wij zijn Van Houwelingen Giessenburg, een bedrijf waar met enthousiasme en liefde voor het vak bouw- en verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze kernactiviteit richt zich voornamelijk op de markt van particuliere woningbezitters. Voor hen bouwen en onderhouden we hun leef-, woon- en, wat tegenwoordig ook steeds meer het geval is, hun werkomgeving. We zien het als onze missie om een betrouwbare en deskundige bouwpartner te zijn in en rond onze vestigingsplaats.

Bovenkerkseweg 19
3381 KA • Giessenburg

Dame Elektrotechniek

Klantvriendelijkheid staat bij Dame Elektrotechniek hoog in het vaandel. Met toewijding en vakmanschap worden alle elektrawerkzaamheden uitgevoerd, variërend van het plaatsen van extra stopcontacten of aanpassen van de meterkast tot een complete nieuwe installatie. Ook voor storingen en keuringen van uw elektra-installatie kunt u bij Dame Elektrotechniek terecht. Kortom, het juiste adres voor elektrotechnische werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte. U kunt uiteraard ook terecht voor advies.

Rivierdijk 75
3372 BH • Hardinxveld-Giessendam

VTO Metaalbewerking

VTO is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op de (petrochemische) industrie en de offshore. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse verspanende bewerkingen en fijnmechanische bewerkingen zoals leppen en het uitvoeren van speciale finishen voor kritische afsluiter onderdelen.

Prisma 55
3364 DJ Sliedrecht
0683-212520

VERU Materieel B.V.

Wij verzorgen de montage , demontage en verhuur van steigermateriaal en liften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verkoop, keuringen en reparatie van materieel.

Buitendams 432
3371 BV • Hardinxveld-Giessendam
0622-165510

Strijker Property Watch B.V.

Strijker installatietechniek is een innovatief werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor o.a. aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Die werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca en zorg- en onderwijsinstellingen. En dan betreft het zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten. .

Rivierdijk 38
3372 BG • Hardinxveld-Giessendam

HCP Spuit- en decoratiewerk

HCP Spuit- en decoratiewerk, Chris Pouw, is de zelfstandige ervaren vakman in spuit en schilderwerken uit Hardinxveld-Giessendam. Bij Chris gaat het voornamelijk over hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid in het vakmanschap. Chris Pouw heeft méér dan 30 jaar ervaring in het spuit, decoratie en schildervak en heeft voor diverse projecten gewerkt in de auto, reclame- en marinebranche. HCP stelt hoge eisen aan zichzelf op gebied van vakmanschap en materialen en zorgt er voor dat alles netjes en verzorgd wordt achter gelaten.

Weteringstraat 26
3372 CS Hardinxveld-Giessendam
0623-270010

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's