Bouw & Industrie • 59 leden

Van Hoften Installatietechniek B.V.

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Onze klantenkring bestaat uit aannemers en ontwikkelaars met wie wij duurzame relaties onderhouden. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Stek 11
3371 KG • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 675 544

Strijker Property Watch B.V.

Strijker installatietechniek is een innovatief werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor o.a. aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Die werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca en zorg- en onderwijsinstellingen. En dan betreft het zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten. .

Rivierdijk 38
3372 BG • Hardinxveld-Giessendam

Bestuur Ondernemend Hardinxveld

Binnen de vereniging is plaats voor alle ondernemers en ondernemingen die onze doelstellingen ondersteunen. Van een groot productiebedrijf, via een logistieke organisatie, een supermarkt, de winkelier, een zakelijke dienstverlener tot de zelfstandige ZZP-er kunnen zich aanmelden als lid. Het is in uw eigen belang. Iedere ondernemer die u ontmoet opent kansen. Als u hen kent kennen ze u ook. Meld u aan als lid.

Tonneband 10
3371 JG • Hardinxveld-Giessendam

Autobedrijf Van Lopik B.V.

In tijden van crisis waarin alles duurder wordt hebben wij als statement aangenomen dat wij anders willen zijn dan andere bedrijven “ ons doel is de klant koning laten zijn en qua service net die stappen harder te lopen dan strikt noodzakelijk zou hoeven zijn, als een klant bij ons geweest is willen wij dat ze tevreden het bedrijf verlaten en zullen zeggen, deze mensen hebben hart voor hun werk en werken met zorg en passie aan onze auto”.

Rivierdijk 383
3371 BT • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 982

Bouwmaatschappij Midden Nederland B.V.

Bouwmaatschappij en Novafront - ramen, deuren en kozijnen

Postbus 125
3370 AC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 613 675

De Creatieve Interieuradviseur

De Creatieve interieuradviseur gelooft dat bijzondere ruimtes bijdragen aan het geluk van mensen en wil dit zijn opdrachtgevers laten ervaren. Het doel van De Creatieve interieuradviseur is om ontwerpen te maken die bij de behoeftes passen van de gebruiker, zodat hij of zij zich daar gelukkig en thuis voelt. Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Om dit doel van De Creatieve interieuradviseur te bereiken geloof ik in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgever. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever leidt vanzelfsprekend tot het creëren van deze bijzondere interieurs

Wibautstraat 14
3371 VP Hardinxveld/Giessendam
06-10159180

Partents Verhuur

We zijn een partyverhuur, dat materiaal verzorgt voor familie- bedrijfs- en vriendenfeesten. Veel van onze klanten komen uit Hardinxveld, maar ons ook in de omliggende plaatsen zoals; Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Giessenburg, Gorinchem enz weet men ons te vinden. U kunt bij ons terecht voor 1 statafel, maar ook voor een compleet ingerichte partytent. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we de artikelen verhuren voor een goede prijs. Door onze samenwerking met cateringbedrijven is het ook mogelijk om het culinaire gedeelte van uw (bedrijfs)feest, bruiloft, opendag of familiefeest te verzorgen.

Buitendams 449
3371 BJ • Hardinxveld-Giessendam
06 - 3635 9349

Dak Techniek Holland BV

DTH onderscheidt zich van andere dakbedekkingsbedrijven door een compleet pakket aan dakbedekkingsmogelijkheden en de bijbehorende werkzaamheden. Of het nu gaat om kunststof, rubber of bitumineuze dakbedekking, keramische of stalen dakpannen.

Griendaak 8
3371 KH Hardinxveld-Giessendam

Bouwmeester Watersport

.

Binnendams 40
3373 AD • Hardinxveld-Giessendam

KOOZ Kunststof Kozijnen

KOOZ Kunststof kozijnen is een unieke leverancier in de snel veranderende wereld van kunststof geveltechniek. Waarom KOOZ Kunststof kozijnen het verschil maakt? 1. Gevelspecialist van top tot teen! 2. Gevelspecialist tot in detail! 3. Gevelspecialist met kennis van zaken! 4. Gevelspecialist voor de lange termijn! 5. Gevelspecialist in onze showroom of bij u thuis! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en ervaar de vakkundigheid van KOOZ Kunststof Kozijnen. Dat maakt KOOZ Kunststof Kozijnen UNIEK!

Showroom: Griendaak 5
3371 KH Hardinxveld-Giessendam
085-1040703

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's