Bouw & Industrie • 59 leden

Nederveen opleidingen en trainingen

Meer dan rijopleidingen Nederveen is dé opleider op het gebied van rijopleidingen, nascholing beroepschauffeurs en veiligheidstrainingen. Met de hoofdvestiging in Hardinxveld-Giessendam en een nevenvestiging Alblasserdam bestrijkt het lesgebied voor de rijopleidingen daarmee de gehele Alblasserwaard, Dordrecht, Gorinchem (Vijfheerenlanden), Noord-Brabant en omstreken. De nascholing en trainingen voor beroepschauffeurs, de veiligheidstrainingen alsmede ook enkele specialismen als rijangstbegeleiding worden landelijk aangeboden.

Schapedrift 95
3371 JJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 614 674

P.A. van den Berg B.V.

.

Rijshaak 1
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 613 822

BT Marine Nederland B.V.

BT Marine Propellers Ltd kan worden gezien als marktleider als ontwerper en fabrikant van hoge kwaliteit scheepsschroeven, schroefassen en andere onderdelen voor voortstuwingsinstallaties aan de wereld markt. Wij zijn er trots op dat wij mogen leveren aan veel van ’s-Werelds top scheepswerven in zowel de commerciële sector, de militaire sector als de pleziervaart.

Brooshooftstraat 104
3371 JK Hardinxveld/Giessendam

Gebr. de Vries

Gebr. De Vries is een bedrijf dat Vorkheftrucks, Stapelaars en alles wat daarbij hoort in- en verkoopt in goede gebruikte staat maar ook kunnen wij van diverse merken nieuw leveren. We verkopen de tweedehands heftrucks in alle merken, maten en soorten en inruilen is uiteraard ook mogelijk. Ook het leasen of huren behoort tot de mogelijkheden. Hier hebben wij al ruim 22 jaar ervaring mee dus wij zijn in staat om u een goed advies te geven. Ook verlenen wij een snelle service en reparatie indien nodig en kunnen wij uw jaarlijkse keuring/ onderhoud verzorgen.

Schrank 2
3371 KJ • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615552

Van Milligen Metselwerken BV

Van Milligen Metselwerken is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Stek 5
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
0184 - 679505

JSB Elektrotechniek B.V.

In 2007 wordt JSB Elektrotechniek opgericht. JSB Elektrotechniek legt de elektriciteit voor zowel bedrijven als particulieren aan. Daarnaast voorziet het bedrijf ook panden van data- en brandmeldinstallaties. Dankzij de jarenlange ervaring en het grote netwerk van dit bedrijf is het mogelijk om iedere klus aan te nemen.

Rijshaak 18a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 311

Jereco Installatietechniek BV

Jereco Installatietechniek

Rijshaak 20a
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 412385/ 0613 - 359917

Merbo B.V. Interieurbouw

Merbo interieurbouw een veelzijdig bedrijf wat al meer dan 25 jaar interieur meubelwerk maakt in vele segmenten. Van balies voor bedrijven tot garderobe kasten in scholen. Alles wordt opmaat en op wens van de klant geproduceerd in alle mogelijke materialen en kleuren. Recente werken van ons zijn het volledige interieur van de Rabobank in Sliedrecht, de herinrichting van 5 verdiepingen in het kantoor van Tommy Hilfinger te Amsterdam of de herinrichting van de monumentale oude Bibliotheek in Delft. Voor impressies van ons werk kijk op onze website www.merbo.nl Contact kunt u met ons opnemen via info@merbo.nl

Buitendams 69
3371 BB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 615087

Bouwmensen Zuid-Holland Zuid – vestiging Hardinxveld-Giessendam

Voor een opleiding in de bouwsector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw in de regio. We werken vanuit twee locaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht. Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of architect. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Houtschelf 10
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
0184 615312

Installatie Bureau Kon

Wij zijn een klein bedrijf met ruime ervaring op het gebied van installatie werkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor zaken zoals het onderhouden en installeren van cv-installaties, aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zinkwerken plaatsen, repareren of vervangen, het installeren en onderhouden van al uw sanitair, aanleggen van allerlei soorten elektra, het aanleggen van alle soorten alternatieve energie, en wij hebben een uitgebreid magazijn waar u terecht kunt voor al uw materialen om zelf aan de slag te kunnen. Hebben wij iets niet op voorraad kunnen wij dat direct voor u bestellen.

Sluisweg 2c
3371 EV Hardinxveld-Giessendam
0184-633850

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's