Bouw & Industrie • 60 leden

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin, sinds 1958, heeft projecten zoals o.m. scholen, winkels, showrooms, kantoren, zorggebouwen, bedrijfsgebouwen, ontmoetingsgebouwen gerealiseerd. Zowel exterieur als interieur kan het ontwerp worden verzorgd. Bij deze projecten zijn wij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp tot ingebruikname. Dit is ook onze specialiteit. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Transportweg 48
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
010 - 411 37 52

RVS perfect

RVS Perfect levert maatwerk en onze productkennis is erg breed. Hierbij moet u denken aan railingwerk, balustrades, winkelinterieur, constructiewerk, eigenlijk ieder willekeurig product op aanvraag. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Buitendams 406
3371 BH • Hardinxveld-Giessendam
06 - 1364 2704

Advies en ingenieursbureau Kelfkens en de Jong

Advies- en ingenieursbureau Kelfkens en De Jong beschikt over ervaren ‘all-round’ constructeurs en constructietekenaars die in teamverband en in nauw overleg met opdrachtgever en architect werken aan een hoogwaardige constructieve oplossing die past binnen de gestelde esthetische randvoorwaarden. Al onze constructieve ontwerpen zijn gebaseerd op onze kennis, inventiviteit en ruime ervaring.

Postbus 540
3370 BA • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 616 612

P.A. van den Berg B.V.

.

Rijshaak 1
3371 KC • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 613 822

Quist Vloerisolatie BV

Wonen in een comfortabel huis, dat wil toch iedereen. Veel woningen in Nederland zijn niet of onvoldoende geïsoleerd. Het gaat bij isoleren vooral om ‘de schil van de woning’: dat is het dak, de muren en de vloer. Quist Vloerisolatie heeft specifiek gekozen voor het isoleren van vloeren. Dat is ons specialisme en daar kunnen we u alles over vertellen. Graag delen we onze expertise met u. Onze partners zijn weer specialist om muren en daken te isoleren.

Giessenstraat 13
3371 SC Hardinxveld-Giessendam

Dukel Elektrotechnisch Bedrijf B.V.

Op zoek naar een elektricien? Dukel Electro Technisch Bedrijf BV is één van de beste elektriciens uit Hardinxveld-Giessendam. De medewerkers van Dukel Electro Technisch Bedrijf BV hebben allen ruime ervaring. Met zijn enorme ervaring voldoet Dukel Electro Technisch Bedrijf BV altijd aan al je verwachtingen. Wat jouw opgave ook is, van het ophangen van lampen tot het vervangen van alle elektra in huis, Dukel Electro Technisch Bedrijf BV staat voortdurend voor je klaar. Maak een afspraak met Dukel Electro Technisch Bedrijf BV en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Molenstraat 2a
3371 AH • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 371

Lock Transport BV

Lock Transport is een transportbedrijf met een rijke historie, dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam. Vanuit ons moderne pand verzorgen wij dagelijks servicegerichte transportdiensten. Van korte ritten in het binnenland tot lange ritten buiten de landsgrenzen. Onze onderneming bezit een grote diversiteit aan transportmaterieel en kan zo aan een grote transportbehoefte voldoen Dagelijks bevinden zich 40 vrachtwagens op de Nederlandse- en Europese wegen, allemaal onderweg om de klant tevreden te maken en te houden. Hierbij staat klantgerichtheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid

Industriestraat 4 b
3371 XD Hardinxveld/Giessendam
0184-613877

VERU Materieel B.V.

Wij verzorgen de montage , demontage en verhuur van steigermateriaal en liften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verkoop, keuringen en reparatie van materieel.

Buitendams 432
3371 BV • Hardinxveld-Giessendam
0622-165510

Boerman Transport

Boerman Transport; vervoer van droge bulkstoffen door heel Europa en (exceptioneel) transport met wagens voorzien van autolaadkraan. Op basis van onderling vertrouwen en optimale samenwerking verzorgen wij dé logistieke oplossing. Transport = Teamwork

Transportweg 46
3371 MB • Hardinxveld-Giessendam
0184 - 612 766

De Combinatie Interieurbouw

Uitstraling is voor bedrijven van groot belang. Het interieur speelt hierin een belangrijke rol. Het bepaalt uiteindelijk de eerste indruk bij klanten. De Combinatie Interieurbouw verzorgt voor diverse opdrachtgevers het interieur naar volle tevredenheid. Wij werken onder andere voor scheepswerven, particulieren en diverse instanties. Wij verzorgen maatwerk interieur op alle gebieden. Alles is dus mogelijk! Heeft u interesse? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs.

Schrank 7
3371 KJ • Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Foto's